Speltips 7/11 Napoli – Verona | Serie A

Speltips 7/11 Napoli - Verona | Serie A

Speltips 7/11 Napoli – Verona | Serie A

Speltips 7/11 Napoli – Verona | Serie A | 18:00 är det avspark på Stadio Diego Armando Maradona när ligaledarna Napoli tar emot Hellas Verona. Lagen står på första respektive 10e plats och för Veronas del så kan man klättrra upp till en sjätteplats om man plockar tre poäng och får med sig resultaten i de övriga matcherna.

Napoli

Napoli har ett mycket fint facit då de inte förlorat under någon av sina 11 matcher. Man har under sina 11 matcher vunnit 10 matcher och spelat oavgjort en gång. Man har gjort otroliga 23 mål framåt och endast släppt in så lite som tre mål och formen är extremt bra i dagsläget. I den här omgången så har man chansen att rycka ifrån Milan vid en vinst i detta möte med tanke på att Milan spelar mot Inter under söndagskvällen vilket blir en mycket tuff match för de rödsvarta. Hur som haver så har Napoli ett mycket starkt lag och har under sina fem senaste matcher i Serie A vunnit fyra matcher och spelat oavgjort i en match. Man har gjort sju mål framåt och endast släppt in ett mål vilket kom i matchen mot Fiorentina på bortaplan.

Verona

Verona står som sagt på en tiondeplats med 15 plockade poäng efter 11 matcher i Serie A. Man har under sina fem senaste matcher i Serie A vunnit tre, förlorat en och spelat oavgjort i ett möte. Man har gjort 13 mål och släppt in sex mål under dessa fem matcher och formen ser bra ut med tanke på att man slagit Juventus, Lazio samt gett Milan en mycket tuff match där man låg under med 2-0 och kunde med en man mindre trycka in 2-2, vilket man dock tappade till 3-2. För att lyckas plocka poäng mot Napoli så behöver man se till att göra en offensivt stark match och fortsätta på den inslagna vägen vad gäller offensiva kapaciteten. Man har en mycket tuff utmaning framför sig och det ska bli mycket intressant att se hur Hellas Verona tacklar den här uppgiften.

Speltips 7/11 Napoli – Verona | Serie A

Motivering till speltipset

Som vi nämnt ovan så är Napoli storfavoriten i detta möte och vi tror att man fortsätter på den inslagna vägen vad gäller att få resultaten med sig. Det mesta går Napolis väg och troligtvis så kommer man att dominera även detta möte och när vi bjuds på 1,86 gånger insatsen för halvtidsledning för Napoli så kan vi inte annat än att spela på detta. Vi ser fram emot detta möte och önskar er alla som ryggat ett stort lycka till.

Speltips 7/11 Napoli – Verona | Serie A

Napoli ledning i halvtid | 1,86 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar