Speltips 6/8 | Sundsvall – Östersund

Dagens Speltips 6/8 | Sundsvall – Östersund blir dagens “norrlands” derby om man nu ska kalla det så.

Sundsvall som ligger på 13e plats i Allsvenskan med 15 poäng har inte haft en jätte bra säsong hittills om man ska jämföra med Östersund som vann Svenska Cupen och plockade en Europa League kvalplats och tog sig förbi Turkiska storklubben Galatasaray med vinst hemma och oavgjort på bortaplan. Östersund ligger på 5e plats i allsvenskan. Senaste matchen blev 0-0 mot jumbon Halmstad men däremot slog man Fola nu senaste matchen på bortaplan med 1-2 i Europa League kvalet senast och tog sig vidare igen med totalt 1-3. Östersund känns som en klubb med mycket gemenskap och sammanhållning inom laget. Det finns inte så mycket press då laget kom upp i allsvenskan och aldrig tidigare spelat i Europa tidigare. Förväntningarna har inte varit så höga på Östersund vilket gör att dom kan spela utan att tänka på resultaten.

För att sammanställa lite så känns Östersund i storform men samtidigt lite mer taggade i Europa jämfört med Allsvenskan. Samtidigt så behöver man skärpa till sig i ligan för att inte tappa placeringar samt ha chans till ytterligare spel i Europa då man bara ligger 3 poäng efter både Sirius och Djurgården som har 30 poäng och Östersund 27 poäng. Däremot så har Sundsvall allt att spela för också då dom i dagsläget ligger strax ovan kvalplats till Allsvenskan men också nedflyttning till Superettan. Endast 2 poäng före Halmstad. Man kan konstatera att det blir ett hett möte i Sundsvall idag. Ett polarderby helt enkelt!

Nu till själva speltipset! Speltips 6/8 | Sundsvall – Östersund så har vi kommit fram till att vi faktiskt kommer att chansa på vinst för Östersund även att senaste träningsmatchen slutade 4-0 till Sundsvall så bör Östersund ha vad som krävs för att ta 3 poäng i ligan idag.

Spel: Vinst Östersund, fulltid.
Odds: 2.15 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar