Speltips 6/8 | Kalmar – Göteborg

Speltips 6/8 | Kalmar – Göteborg spelas hemma för Kalmar.

Dagens Allsvenska match mellan Kalmar och Göteborg blir ett spännande möte då båda lagen inte är jätte bra denna säsongen och behöver alla poäng som möjligt. Kalmar ligger på 14e plats och Göteborg på 11e plats vilket är rätt så dåligt för två bra lag. Kollar man på Kalmar så har dom bara skrapat ihop 14 poäng på 17 matcher och Göteborg endast 22 poäng på 16 matcher. Nu har man förvisso värvat lite nytt och dessutom sparkat tränaren Jörgen Lennartsson som inte kommit så långt det senaste med blåvitt. Nu har man ny tränare Alf Westerberg och dessutom en assisterande tränare som kan kallas legend vid namn Torbjörn Nilsson. Nu redan efter bytet såg man ett Göteborg som fullständigt spelade ut IFK Norrköping hemma på Gamla Ullevi för några dagar sedan med 4-1 och matchen var riktigt bra med ett fint och bra spel.

Som vi tidigare skrev så behöver båda lagen plocka poäng så det kan bli en rätt bra match och vem vet om blåvitt är extra taggade nu när dom har med sig en stor vinst från förra matchen. Man blev utan Europa Spel detta året och behöver ta igen lite poäng för att komma upp till Europa Kval.

Speltips 6/8 | Kalmar – Göteborg.
Det känns rätt vågat att spika vinst för Göteborg med tanke på senaste statistiken om man nu bortser från förra matchen. Så vi tänker att vi hoppar det i denna matchen och chansar på något helt annat. Spontant känns det som att blåvitt kommer att ha hög press i matchen och lägga en hel del inlägg från kanterna vilket kan resultera i många hörnor. Om man kollar till många andra matcher så får Göteborgarna med sig en hel del hörnor så vårat speltips är helt enkelt att Göteborg får minst 6st hörnor i matchen. Det spelar ingen roll hur många Kalmar får utan endast att Göteborg uppnår minst 6st hörnor i matchen.

Spel: Totalt antal hörnor för bortalaget, Över 5.5
Odds: 2.15 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar