Speltips 6/9 Portugal – Kroatien Träningslandskamp

Speltips 6/9 Portugal – Kroatien Träningslandskamp | Två stora nationer drabbar samman i en träningslandskamp inför EM kvalet och vi har en het match framför oss.

Portugal har haft ett tufft VM och EM-mästarna fick lämna VM redan efter sextondelsfinalen. Portugal är och har alltid varit en stornation och på senare år har man dock höjt sig rejält. Med Cristiano Ronaldo och André Silva så har Portugal en hel del tyngd och kvalité på anfallet men om bägge startar är dock oklart. Man har även ett starkt mittfält som är kreativa och kan ställa till det för vilken nation som helst. Nu ställs Portugal inför ett stort prov inför EM-kvalet och man behöver se till att leverera på en hög nivå och inte svaja i sina prestationer som de har en tendens att göra. Om Ronaldo som inte har gjort mål på sina tre första matcher i Juventus lyckas hitta målet i den här landskampen, återstår att se.

Kroatien spelade ett fantastiskt VM och lyckades ta sig till VM final där man förlorade mot Frankrike. Med Modric och Rakitic på mittfältet så har man lyckas hitta ett fint spel där Rakitic vinner boll och börjar uppspelen medan Modric fördelar ut bollarna längre fram på planen. Man har även starka anfallare i form av Perisic och Mandzukic som är tongivande och låg bakom Kroatiens succé i sommarens mästerskap. Kroatien är ett duktigt landslag och vi tror starkt på att det fortsatt kommer att gå deras väg.

Speltips 6/9 Portugal – Kroatien Träningslandskamp

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Bortalaget vinner (3.00 gånger insatsen)
Motivering | Första träningslandskampen för bägge nationerna efter VM kommer att innebära en hel del rotation på spelare. Vi tror att Portugal kommer att göra en bra insats men inte en tillräckligt bra sådan för att vinna mot Kroatien som har haft en fantastisk sommar. Vi ser Kroatien som favoriter och med tanke på hur högt oddset är så passar vi på att rekommendera en bortavinst för tre gånger pengarna.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget vinner | Odds 3,00 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar