Speltips 6/9 Österrike – Sverige Träningslandskamp

Speltips 6/9 Österrike – Sverige Träningslandskamp | Det är dags för ett landslagsuppehåll och vi inleder självklart detta med Österrike – Sverige.

Österrike är en stor nation som har riktigt duktiga spelare och en fin bredd på truppen. Tyvärr så räckte dock inte insatsen inför VM kvalet till och nu gör man ett nytt försök att ta sig in i EM vilket inte bör vara alltför orimligt. Österrike har starka spelare som Arnautovic, Sebastian Prödl, David Alaba m.m. Man har ett fint mittfält och har en dynamisk spelstil som kan påminna lite om det svenska landslaget. Dock så är Österrike inte ett lika starkt lag som blågult men har all chans att vinna matchen. Mötena mellan Österrike och Sverige har slutat oavgjort två gånger, Österrike vinst och Sverige vinst två gånger vardera och ett jämnt möte väntar.

Sverige befinner sig i en delvis övergångsperiod där flera spelare slutar samtidigt som nya spelare etablerar sig. Ken Sema, Robin Quaison och Sam Larsson är exempel på duktiga spelare som har offensiva kvaliteter som även har erfarenhet från spel ute i Europa vilket är gynnsamt för blågult. Man hade ett riktigt fint VM och nu är det dags för början på något nytt. Janne Anderssons landslag har visat att de kan hålla ihop kollektivt och jobba för varandra och detta kommer att synas i den här matchen vilket blir ett bra prövning.

Speltips 6/9 Österrike – Sverige Träningslandskamp

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Bortalaget vinner (3,35 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en match där bägge lagen kommer att ha mycket boll och skapa en hel del chanser. Dock så har Sverige ett starkare landslag med med erfarenhet av spel ute i Europa och därför så tycker vi att oddset är helt klart spelvärt och Sverige går in som favoriter i den här matchen. Tveka inte, spela på Sverige!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Bortalaget vinner | Odds 3,35 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar