Speltips 6/8 Sevilla – AS Roma | Europa League sextondelsfinal

Speltips 6/8 Sevilla - AS Roma | Europa League sextondelsfinal

Speltips 6/8 Sevilla – AS Roma | Europa League sextondelsfinal

Sevilla har gjort en grym säsong i La Liga och har lyckats ta ett fast grepp om fjärdeplatsen vilket innebär att man kommer under kommande säsong medverka i Champions League. Man har vunnit fem av sina sex senaste matcher och har inte förlorat någon av sina tio senaste matcher vilket innebär att formen pekar uppåt. En viktig faktor inför torsdagens Europa League-match mot gästande Roma. Man är ett väldigt kreativt lag som är experter på att skapa chanser. Dock så har man haft svårare att hitta målet mot slutet men man har lyckats plocka viktiga uddamålssegrar. Sevilla kommer inte hålla tillbaka i den här matchen och kommer försöka bryta sig igenom Roma centralt och att spela längs kanterna är uteslutet, skulle vi tro med tanke på att Roma har löpstarka spelare på kanterna

Roma har precis som Sevilla en bra form och har vunnit sju av sina tio senaste matcher. Man har dock åkt på två förluster men formen är riktigt bra. Man har dock lite defensiva problem där man släpper till allt för mycket för motståndarlagens favör. Både Mkhtariyan och Edin Dzeko befinner sig i en stark form vilket är viktigt om Roma ska kunna tackla sig förbi Sevilla och ta sig vidare i Europa League. Roma har fått mycket beröm på sistone och hade man startat säsongen på samma sätt som man avslutade den så hade man säkrat Champions League-spel. Inför nästa säsong så blir det tyvärr inget spel i Champions League då man hamnade på en femteplats efter att ha pendlat mellan fjärde och femteplatsen.

Speltips 6/8 Sevilla – AS Roma

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Över 2,5 mål (2,04 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Vi har en riktigt jämn match framför oss. Bägge lagen är kreativa på att skapa målchanser och har även samma mönster när det kommer till defensiven, man släpper till lite för mycket för motståndarlagen. Sevilla har en lite starkare defensiv än Roma. Med tanke på bägge lagens kreativitet så tror vi på en match där många mål görs. Att spela över 2,5 mål för 2,04 gånger pengarna känns riktigt bra med tanke på förutsättningarna. Lagen

Matchen startar 18:55 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar