Speltips 6/8 Elfsborg – Östersund Allsvenskan

Speltips 6/8 Elfsborg – Östersund Allsvenskan | Vi startar en helt ny vecka med en match i Allsvenskan. Elfsborg tar emot Östersund klockan 19:00 på Borås Arena.

Elfsborg har haft en stark form med fem raka vinster varav tre stycken i Allsvenskan och två i sina träningsmatcher. Elfsborg lyckades spela 0-0 mot Hammarby och har därefter åkt på två raka förluster mot Elfsborg och självaste Östersund. Elfsborg befinner sig just nu på en obekväm 12e plats med 16 poäng och Sirius två poäng bakom och Brommapojkarna tre poäng bakom. Elfsborg har dock en match mindre spelad och varje poäng är otroligt viktigt för Boråslaget. Det blir minst sagt en tuff match mot Östersund men Elfsborg kommer att vara på hugget och göra allt för att plocka poäng.

Östersund har en bra form i dagsläget och vann senaste mötet mot just Elfsborg med 1-0 på hemmaplan. Innan dess vann man mot Trelleborg, spelade oavgjort mot Malmö på bortaplan och vann mot Hammarby på bortaplan. Östersund gör det just nu väldigt bra trots att de har tappat ett par viktiga spelare och framför allt, framgångsnyckeln Graham Potter som tränar Swansea. Man har en stark trupp och kommer att pressa ner Elfsborg långt ner på deras planhalva och försöka motta in inlägg och dra till med en hel del skott utifrån. Östersund är just nu och precis som föregående säsong en otroligt svår uppgift för alla och vi ser de som storfavoriter i denna match.

Speltips 6/8 Elfsborg – Östersund Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Bortalaget vinner (2,65 gånger insatsen)
Motivering | Vi förutspår en match där chanser kommer att dyka upp åt bägge håll och därför så kan detta bli en match som svänger åt båda håll. Dock så har Östersund en stark form samtidigt som Elfsborg har det tufft för tillfället. Vi ser därför Östersund som favoriter och räknar med att de plockar hem tre poäng i måndagens kvällsmatch.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Bortalaget vinner | Odds 2,65 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar