Speltips 6/7 Brasilien – Belgien Kvartsfinal VM

Speltips 6/7 Brasilien – Belgien Kvartsfinal VM | Två av de största storfavoriterna i VM ställs mot varandra redan i en kvartsfinal. På förhand så är det en av de största matcherna i VM och för bägge lagen så är det en underprestation att åka ut redan i kvartsfinal.

Brasilien har haft ett helt klart godkänt VM och har höjt sig ju mer speltid de har fått, både som lag och individuellt. En viktig faktor till att Brasilien har gått så bra är att lagkaptenen Neymar har lyckats hitta formen och ligger bakom en hel del avgörande passningar och avslut. Brasilien har lyckats ta fram vad de behövt att göra, nämligen bryta sig igenom motståndarens försvar och hitta genomskärare mellan backlinjen och målvakten. Där finns Gabriel Jesus, Neymar eller inhopparen Firmino. Brasiliens försvarsspel är godkänt och ännu inte så prövad som man tycker att den kanske bör vara. Brasilien har haft mycket bollinnehav och därför så har det inte blivit hotade defensivt allt för många gånger under sina matcher och det kan vara en anledning till varför brassarna har hittat rätt i sitt anfallsspel. För att Brasilien ska kunna ta sig vidare så gäller de att de gör en bra defensiv insats mot Belgiens Hazard, Lukaku och Dries Mertens.

Belgien har haft ett VM där de har varit bleka i stora delar av sina matcher. I inledningsmatchen mot Panama så hade man en mållös förstahalvlek följt av en 5-2 vinst mot Tunisien som inte alls är smickrande med tanke på två insläppta mål. Mot England så spelade bägge lagen en blek match men Belgien lyckades plocka hem en 1-0 vinst. Senast mot Japan så låg man under med 2-0 i andra halvlek och där lyckades belgarna höja sig rejält och göra tre mål på mindre än 30 minuter. För att kunna ta sig vidare mot Brasilien så gäller de att hela laget höjer sig rejält mot vad de presterat tidigare i VM.

Speltips 6/7 Brasilien – Belgien Kvartsfinal VM

Matchen mellan Brasilien – Belgien startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål (1,79 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal hörnor – Över 10.5 (1,99 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål | Odds 1,79 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal hörnor – Över 10.5 | Odds 1,99 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar