Speltips 6/6 Venezia – Palermo

Speltips 6/6 Venezia – Palermo | Säsongen må vara över för manga länder I Europa men i italienska Serie B är den i det mest spännande skedet under hela säsongen, nämligen kval till Serie A. I kvällens semifinal så möts Venezia – Palermo i en drabbning där vinnaren får möta antingen cittadella eller Frosinone i en final där endast ett lag får en plats i Serie A efter sommaren.

Venezia har gått som tåget sedan Filippo Inzaghi tog över posten som tränare förra säsongen då Laget spelade i Serie C. Man gjorde en otrolig insats och tog en direktplats till Serie B och nu är man på god väg upp till Serie A. Att Venezia lyckats ta sig upp till Serie B och över en säsong gör en sådan enastående prestation säger en hel del om lagets mentalitet. Man må inte ha spelarna med mest erfarenhet av Serie B-fotboll men man har en mentalitet som man vinner matcher med och det har tagit Venezia otroligt långt. Man spelar en defensivt bra fotboll och när chanserna dyker upp offensivt så lyckats man oftast att hitta rätt.

Palermo är kanske det mest balanserade laget i Serie B. Man är starka både defensivt och även offensivt. Palermo har inte spelat några matcher sen den sista omgången i Serie B den 18 maj vilket kan ha haft en negativ effekt på klubben. Senast man mötte Venezia i april så åkte man på en förlust med 3-0 och Venezia har helt klart det psykiska övertaget efter 3-0 vinsten mot Perugia.

Inför kvällens match så tror vi på en relativt stängd match inledningsvis, det kommer inte att vara allt för många lägen då bägge lagen kommer att spela ytterst försiktigt för att inte riskera något.. Vi tror på en relativt död första halvlek men i andra halvleken kommer klubben som har varit det spelförande laget i första halvleken att gå lite mer offensivt men inte riskera något.

Speltips 6/6 Venezia – Palermo

Kvällens match mellan Venezia – Palermo kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål – Ja (2,08 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Mål nummer två – Andra halvlek (2,29 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 2,08 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Mål nummer två – Andra halvlek | Odds 2,29 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar