Speltips 6/5 Barcelona – Real Madrid

Speltips 6/5 Barcelona – Real Madrid. Då var det dags att öppna portarna för en av de största inramningarna i världen när det kommer till fotboll, nämligen El Clásico.

Barcelona har redan säkrat La Liga titeln och Real Madrid har säkrat sin Champions League-plats och kan knipa en andraplats i ligan. Barcelona har ett otroligt snitt i sina matcher där de gjort 87 mål och enbart släppt in 21 stycken. 26 vinster och 8 oavgjorda matcher har lett till 86 poäng och en ohotad förstaplats efter 34 omgångar spelade, 35 för Atletico Madrid.

Signalvärdet i den här matchen är högt värderad för både Barcelonafansen och Real Madrid fansen. Det som är allmänt känt för bägge lagen är att det gäller att vinna ligan och slå konkurrenten. Senaste mötet på Santiago Bernabeu fick Real Madrid fansen se sitt lag bli slagna av Barcelona med 3-0 och ikväll är det dags för revansch.

Inför kvällens match så finns det mycket statistik att lyfta. T.ex. att Barcelona inte förlorat någon La Liga match i år och i 22 av sina 28 senaste matcher så har de haft ett numerärt överläge i både halv och fulltid. Barcelona har gjort minst två mål i 26 av sina 28 senaste matcher. Real Madrid har lyckats gå obesegrade i 23 av sina 25 senaste bortamatcher i ligan och för bägge lagen har oftast 3 mål eller fler i sina matcher.

Real Madrid kommer från en tung match mot Bayern Munchen i veckan och det kommer helt klart påverka lagets prestation. De kan hända att de dippar lite mot slutet men i ett El Clásico så får man så mycket mer energi som spelare med tanke på vikten av att vinna denna match.
Matchen kickar igång 20:45 och vi ser fram emot en svängig match med helt klart många mål gjorda.

Speltips 6/5 Barcelona – Real Madrid

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat Dubbelchans – X2 (2,03 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Någon spelare utvisad i matchen – Ja (3,00 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan.Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat Dubbelchans – X2 | Odds 2.03 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Någon spelare utvisad i matchen – Ja | Odds 3.00 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar