Speltips 6/12 Tottenham – Arsenal | Premier League

Speltips 6/12 Tottenham - Arsenal | Premier League

Speltips 6/12 Tottenham – Arsenal | Premier League
Ett hett londonderby väntar under mellan Mourinho och Arteta, Tottenham och Arsenal på söndag. Tottenham är formstarkt medan Arsenal har gjort en svag säsong. Om detta kan bli en vändpunkt för Artetas Arsenal återstår att se.

Tottenham står som serieledare och har sett mycket starka ut under Mourinho. Många spelare bidrar till poäng och man har ett mycket bra flyt i spelet. Under sina fem senaste matcher i Premier League så har man gjort sex mål och hållit nollan hela fyra gånger, vilket är en otroligt siffra. Defensiven funkar otroligt bra och Mourinho har lyckats väl med Spurs. Nu ställs man i ett londonderby mot Arsenal där allt kan hända. Senast man förlorade mot Arsenal var under 2018 och därav har Tottenham helt klart den mentala fördelen inför detta möte. Huruvida man lyckas förlänga sin svit och behålla sin ligaledning återstår att se men vi vet att Tottenham kommer att utnyttja Arsenals svaga länk vilket är de defensiva delarna.

Arsenal har inte alls presterat under Arteta och man befinner sig på en 14e plats efter 10 spelade omgångar vilket är helt klart underkänt. Senast man plockade tre poäng i Premier League var på bortamatchen mot Manchester United i 0-1 segern. Ska Arsenal lyckas plocka tre poäng i den här matchen så gäller det att de höjer sig och spelar med ett mer effektivt anfallsspel som man har visat att man kan spela. Dock så har man gjort sina mål mot bottenlagen och efter förra veckans förlust på hemmaplan mot Wolverhampton så kan vi konstatera att självförtroendet är långt ifrån på topp. Men ska det vända någon gång så är det i dessa matcher det sker.

Speltips 6/12 Tottenham – Arsenal | Premier League

Speltips | Tottenham vinst | 2 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Tottenham har mycket starkare form än Arsenal samtidigt som Arsenal går åt motsatt riktning formmässigt och har inte visat några tendenser på att den negativa trenden kommer att brytas. Historiskt under de senaste mötena så har Tottenham inte som sagt åkt på någon förlust och om Tottenham någon gång på förhand har ett stort favoritskap på sin sida i ett derby så är det i just detta. 2 gånger pengarna för en hemmaseger för ligaledarna är helt klart det bästa spelet. Vi håller tummarna!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar