Speltips 6/11 Man United – Man City | Premier League

Speltips 6/11 Man United - Man City | Premier League

Speltips 6/11 Man United – Man City | Premier League

Speltips 6/11 Man United – Man City | Premier League | Det är dags för en rivstart på lördagen där Man United tar emot Man City i det tidiga lördagsderby mötet.

Man United

Manchester United har ingen superform för tillfället och har under sina sex senaste matcher i Premier League endast vunnit två matcher. Man har utöver dessa två vinster förlorat tre gånger och spelat oavgjort en gång. Dock ska det tilläggas att man ställts mot lag som Tottenham, Leicester, Liverpool bl.a. vilket är mycket starka lag som är svårslagna. Att man däremot har under dessa sex matcher släppt in hela 12 mål ger laget ett helt klart underkänt betyg. Man har gjort åtta mål framåt vilket är helt okej men absolut inte tillräckligt för ett lag med Manchester Uniteds ambitioner. Inför detta möte så saknas Varane, Edinson Cavani och Paul Pogba som är avstängd pga rött kort. I och med dessa bortfall så tappar Man United en dimension vilket gör det ännu svårare att stå emot ett så pass starkt lag som Manchester City. Det skiljer lagen endast tre poäng vilket trots allt inte är mycket alls, men Man United vill inte få ett utökat avstånd upp till City och bör därmed nöja sig med ett oavgjort resultat med tanke på hur förutsättningarna ser ut.

Man City

Manchester City har en betydligt starkare form än hemmalaget och har under sina sex senaste matcher i Premier League lyckats vinna tre matcher, spelat oavgjort två och förlorat en match. Man har ställts mot bl.a. Man City, Liverpool och har lyckats plocka fyra poäng mot dessa lag vilket är ett styrkebesked för Citys del. För att lyckas slå Manchester United så behöver man se till att fortsätta leverera offensivt likt det man gjort på det senaste. Man har under sina senaste sex matcher gjort otroliga 17 mål och släppt in endast fem mål. Lyckas Guardiola hålla detta facit så har man tveklöst med sig tre poäng från Old Trafford.

Speltips 6/11 Man United – Man City | Premier League

Motivering till speltipset

Det är som sagt ett mycket spännande derby som väntar under lördagen som dock är mer förutsägbart än vad det brukar. Däremot så har Manchester United med sig Cristiano Ronaldo i truppen som på egen hand kan förändra en hel matchbild. Dock så har Man United ingen superform samtidigt som Manchester City går riktigt bra just nu. Detta får oss verkligen att tveka på hemmalaget och därför så väljer vi att spela på en rak bortavinst som ger 1,71 gånger insatsen vilket är mycket spelvärt med tanke på de avbräck som Man United har inför detta möte. Vi önskar er alla som ryggat ett stort lycka till!

Speltips 6/11 Man United – Man City | Premier League

Manchester City vinst | 1,71 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 13:30 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar