Speltips 6/11 Juventus – Fiorentina | Serie A

Speltips 6/11 Juventus - Fiorentina | Serie A

Speltips 6/11 Juventus – Fiorentina | Serie A

Speltips 6/11 Juventus – Fiorentina | Serie A | Vi har återigen ett spännande möte framför oss som spelas i Serie A och den här gången är det dags för Fiorentina att besöka Juventus i Turin. Matchen är på förhand mycket spänd då bägge lagen har gjort sämre insatser mot slutet och det ska bli mycket kul att se hur dessa lag drabbar samman under lördagen. Det skiljer lagen endast tre poäng åt för Fiorentinas favör och lyckas bortalaget plocka tre poäng så kan man mycket väl stå på en topp-4 plats.

Juventus

Juventus har endast 15 poäng efter 11 spelade matcher och är mycket pressade. Man har inte lyckats vinna någon av sina tre senaste matcher och har matcherna innan dessa tre två raka 1-0 vinster dels i derbyt mot Torino på bortaplan och mot Roma på hemmaplan. Sedan har man följt upp detta med 1-1 mot Inter, 1-2 förlust på hemmaplan mot Sassuolo och en mycket tung 2-1 förlust på bortaplan mot Hellas Verona. Man har under dessa matcher endast gjort fem mål och vi är inte vana vid att se Juventus snitta så lite som ett mål per match, för att vara Juventus. Man har släppt in lika många och det är dags för Allegri att göra en förändring. Man har absolut inte råd att tappa poäng i ytterligare ett möte och efter att ha gjort fyra mål i veckans Champions League-match mot Zenit så kan detta vara en islossning som väntar. Huruvida det blir så eller ej återstår att se.

Fiorentina

Fiorentina har ingen superform just nu och vi kan lugnt säga att den formstarka trenden avtagit då man endast vunnit två av sina fem senaste matcher varav förlorat tre stycken. Man lyckades slå Spezia på hemmaplan senast med 3-0 efter att Dusan Vlahovic nätat tre gånger och som vi alla har förstått så går det mycket bra för Fiorentina så länge superanfallaren Vlahovic har en bra dag. Man har under dessa fem matcher släppt in fyra mål och har gjort sju mål framåt, vilket är helt okej. För att lyckas plocka tre poäng mot Juventus så gäller det verkligen att man tar vara på sina chanser och gör en defensivt stark insats likt det man gjort under de senaste. Man har endast släppt in ett mål under sina tre senaste matcher och detta kan vara en vändning till rätt spår för Fiorentinas del.

Speltips 6/11 Juventus – Fiorentina | Serie A

Motivering till speltipset

Som vi nämnt ovan så blir det ett lite ångestdrabbat derby där pressen mestadels lutar mot Juventus. Hemmalaget är favoriter i detta möte sett till oddsen men om vi ska utgå från prestationerna på de senaste så kan vi absolut inte räkna med att Juventus gör en bra insats i detta möte. Därför väljer vi att spela på dubbelchans. 2,40 gånger insatsen för X2 är alldeles för bra med tanke på hur lagen spelat på den sista tiden och fortsätter Vlahovic vara stekhet så kommer Juventus få en mycket tuff dag på jobbet.

Speltips 6/11 Juventus – Fiorentina | Serie A

Dubbelchans – X2 | 2,40 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar