Speltips 6/10 FC Den Bosch – Almere City FC | Eerste Divisie

Speltips 6/10 FC Den Bosch – Almere City FC | Eerste Divisie
Det är dags att inför landslagsuppehållsveckan vända blickarna mot lite lägre divisioner i Europa och inte allra minst den nederländska andradivisionen ”Eerste Divisie”.

FC Den Bosch har inte någon stark form just nu, man har plockat sex poäng under sina fem spelade matcher vilket är ett svagt facit att ta med sig till den här matchen. Man har endast hållit nollan i en av dessa matcher och man har släppt in 13 mål vilket inte alls är smickrande med tanke på attm an ställs mot ett Almere City som är riktigt starka offensivt. Ska man lyckas plocka med sig en poäng så behöver man ha en bra dag samtidigt som Almere hamnar i en svacka. Utan att veta allt för mycket kring detaljerna runtom FC Den Bosch så kan vi konstatera att ett defensivt balanserat spel gynnar hemmalaget mer än att man pushar på framåt. Oftast brukar det svagare laget i dessa typen av möten att ligga lågt för att satsa på kontringar och om tränarstaben i Den Bosch resonerar likadant återstår att se.

Almere City FC är det stora namnet i detta möte. Man har spelat hela fem matcher och vunnit fyra av dessa och spelat oavgjort i en. Man har en fin form och siktar på att ta sig upp till Eredevise som är nederländernas främsta liga. Man har ett riktigt bra offensivt spel och har lyckats under sina fyra senaste matcher göra hela 12 mål, vilket är en riktigt stark siffra som mycket väl kan ta klubben till högre höjder. Fortsätter Almere City hålla sin form så blir det inte några problem att slå FC Den Bosch trots spel på bortaplan.

Speltips 6/10 FC Den Bosch – Almere City FC | Eerste Divisie

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Almere City FC vinst (2,02 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en match där bortalaget håller i taktpinnen. Ett litet ”David mot Goliat-möte” med tanke på bägge lagens form som pekar åt helt olika håll. Vi har kolllat närmare på vad William Hill erbjuder för typer av odds på den här matchen och fastnade direkt för en bortavinst där Almere City plockar poängen för otroliga 2,02 gånger pengarna, otroligt spelvärt!

Matchen startar 18:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar