Speltips 6/1 Milan – Juventus | Serie A

Speltips 6/1 Milan - Juventus | Serie A

Speltips 6/1 Milan – Juventus | Serie A
En absolut toppmatch väntar under onsdagskvällen mellan Milan och Juventus. Vi laddar inför matchen som förväntas att vara händelserik i vanlig ordning när dessa lagen möts.

Milan står fortfarande som ligaledare och har plockat en poäng mer än stadsrivalen Inter som står på 36 poäng. Man har visat sig ha ett mycket fungerande lag under säsongen och trots avbräck i princip på varje position under någon enstaka match så har man visat att även bredden bidrar med kvalité. Man har fortfarande inte åkt på någon förlust sedan covid-19 uppehållet i början på 2020 och formen är bättre än på väldigt många år. Man har tre raka vinst i Serie A och slog senast Benevento med 0-2 efter att man fått Sandro Tonali utvisad i första halvlek när man ledde med 0-1. Nu ställs man mot Juventus som ser ut att ha hittat formen på nytt och ska man lyckas vinna så gäller det att samtliga delar av laget gör en bra match, men främst mittfältet som ses som Milans svaghet just nu med tanke på att man saknar både Bennacer och Tonali. Det ska bli intressant att se hur Milan tar sig an Juventus, för senast man möttes så lyckades man plocka tre poäng mot turinlaget.

Juventus har hittat formen på nytt och slog senast Udinese med ett starkt 4-1 resultat. Ronaldo levererar återigen och Federico Chiesa ser ut att ha kommit igång på riktigt. Innan nyår så åkte man på en tung 0-3 förlust på hemmaplan mot Fiorentina och Andrea Pirlo var mycket hårt ifrågasatt efter det mötet. Juventus har ett mycket bra lag och har ett lag där i princip varje spelare har en otrolig högstanivå. Har man en bra dag så kan man mycket väl se till att Milan åker på sin första förlust på väldigt länge och sviten kan då mycket väl brytas. Ska man lyckas plocka tre poäng så gäller det att Ronaldo levererar och att man ser till att tvinga ner Milans försvar långt ner i banan och där har de svårt att försvara sig. Dock så behöver man även vara försiktiga och redo på Milans omställningar som är ett farligt vapen för de rödsvarta från Milano.

Speltips 6/1 Milan – Juventus | Serie A

Speltips | Under 2,5 mål | 2,05 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Mötet är extremt viktigt för bägge lagen. För Juventus del så gäller det att inte halka efter allt för mycket i tabellen samtidigt som Milan mer än gärna vill förlänga sin förlustfria svit mot just Juventus. Detta bäddar för en mer försiktig match och därav så tror vi på en målsnål historia med max två mål. Under 2,5 för 2,05 gånger insatsen är det helt klart bästa spelet i detta möte. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar