Speltips 5/9 | Colombia – Brasilien

Speltips 5/9 | Colombia – Brasilien.

Som de flesta sydamerikanska landslagsmatcherna så är det väldigt händelserika och roliga matcher som spelas. Dessutom är det väldigt mycket prestige mellan lagen. Inför kvällens VM-kvalmatch så ligger Brasilien etta och Colombia tvåa. Två lag som väldigt gärna vill vinna och komma vidare till världsmästerskapen som spelas i Ryssland 2018. Som de flesta fotbollsfans vet så är VM ett av de största turneringarna som finns inom fotbollen och snart är det dags.

Det gäller för alla lag att få så mycket poäng och mål i kvalet som möjligt för att säkra sin plats. Brasilien ligger som sagt etta och leder med 11 poäng mot Colombia som ligger tvåa vilket betyder att dom säkrat en VM plats. Colombia däremot på 25 poäng har en hel del vargar efter sig som Uruguay, Chile och Argentina. Sydamerikanska kvalet är väldigt jämt.

Vi tror att Colombia kommer att gå på väldigt offensivt ikväll och försöka samla in tre poäng mot Sydamerikas bästa lag. Brasilien kommer nog inte att ställa upp med det bästa laget men kommer knappast vila alla spelare som förmodligen ser matchen som statistik och prestige även att dom är vidare. Mycket talar för att det blir en jämn match hur som helst och vi skulle bli förvånade om det inte blir några mål ikväll. Däremot så tror vi att båda lagen lägger mål oavsett hur matchen slutar. Dagens rek till denna matchen är alltså spelet Båda lagen gör mål och kan spelas hos Unibet till ett odds om 1.84 gånger pengarna vilket känns som ett mycket bra spel. Blir en spännande match att kolla på hur som helst. Matchen spelas alltså hemma i Colombia vilket kan ge en fördel. Ett roligt Speltips 5/9 | Colombia – Brasilien!

Dagens Spel:

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.84 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar