Speltips 5/8 | PSG – Amiens

Dagens Speltips 5/8 | PSG – Amiens spelas hemma i Paris.

Premiärmatch denna säsongen för PSG som hamnade på andra platsen tätt bakom Monaco förra året säsongen. Sen har vi nykomlingarna från Ligue 2 Amiens som också hamnade på andra plats efter Strasbourg. Nu väntar alltså en bättre liga och första matchen blir mot en av de bästa lagen i Frankrike men också ett storlag runt om i världen. Det ska bli roligt att se vad PSG tar sig denna säsong både i ligan och champions league.

Två nya stjärnspelare har också anlänt i laget Dani Alves och så sent som igår så var det klart för Neymar Jr som skrivit på ett femårskontrakt efter ha blivit utköpt från Barcelona för en rekordsumma på över 2 miljarder Svenska kronor. Neymar kommer att presenteras idag under matchen men kommer tyvärr inte att delta pga pappersarbete som inte blivit inskickat till ligan i tid. Förmodligen får vi se hans debut i nästa match borta mot Guingamp.

Parisarna har varit aktiva det senaste och tränat mycket inför ligan i form av exempel International Champions Cup där det gick sådär men det är ingen turnering av vikt och de flesta lag ser det som träning inför säsongerna. Vi skulle tro att PSG är väldigt taggade på att ta igen det liga guld man tappade mot Monaco. Det krävs en bra start i ligan för att inte halka efter då Monaco i premiärmatchen mot Toulouse vann med 3-2 efter att fått hämta upp underläge två gånger. Det innebär att Monaco redan efter första omgången latjat till sig 3 poäng.

Amiens kommer visserligen från Ligue 2 men man ska inte underskatta ett nytt lag som kommer försöka göra allt för att stanna i kvar i Ligue 1 och visa att dom kan. Jämför man rakt av så ska PSG vara det vinnande laget men som sagt så ska man inte underskatta de mindre lagen.

Nu till Dagens Speltips 5/8 så är oddsen inte så höga på vinst och mål för PSG som känns som det solklara valet men vi har hittat en liten favorit vilket är hörnspel som vi tänker chansa på vilket är att PSG gör minst 7 hörnor i matchen.

Spel: Totalt antal hörnor för hemmalaget, Över 6.5
Odds: 1.83 @Unibet | 500% bonus upp till 500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar