Speltips 5/9 Sverige – Frankrike | Landskamp Nations League

Speltips 5/9 Sverige - Frankrike | Landskamp Nations League

Speltips 5/9 Sverige – Frankrike | Landskamp Nations League
Efter många månaders väntan så är det äntligen dags för en landskamp för blågult. Vi laddar inför en härlig match under lördagskvällen 5/9 och hejar fram Sverige.

Sverige slog Frankrike med 2-1 senast lagen möttes efter mål i slutminuterna av Ola Toivonen. Nu ställs man återigen mot Frankrike, dock med en annorlunda trupp. Den här gången har Granqvist hamnat utanför truppen och högst troligt så är det Pontus Jansson som ersätter honom i startelvan tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf. Det största uttropstecknet i truppen är Dejan Kulusevski som har haft en otroligt stark första säsong i Serie A tillsammans med sitt Parma. Han tillhör numera Juventus och kommer framöver bli en spelare att hålla ögonen på. Ska man lyckas plocka en eller flera poäng mot Frankrike så gäller det att man, som man brukar, spelar som ett mycket sammansvetsat lag och håller tätt defensivt och blommar ut offensivt. Det ska bli otroligt intressant att se hur Janne Andersson väljer att starta.

Frankrike har levererat på topp de senaste åren och krönte senaste mästerskapet med en VM-pokal. Man har extremt rutinerade och tekniskt vassa spelare som bland annat Antoine Griezmann, Paul Pogba och Kylian Mbappé. Didier Deschamps har gjort ett mycket bra jobb som landslagstränare och Frankrike kommer att bli en svår nöt att knäcka oavsett vem som utmanar. Man har favoritskapet på sin sida i detta möte som dock inte kommer bli helt lätt för fransmännen. Ska man lyckas ta sig vidare så behöver man sätta hög press på Sveriges bollhållare för att sedan skapa kontringar, något som är lite av Sveriges svaghet försvarsmässigt. Vi har en mycket spännande match framför oss.

Speltips 5/9 Sverige – Frankrike | Landskamp Nations League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Frankrike vinst (1,87 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
För Sveriges del så är man underdogs i samtliga matcher i den här gruppen. Ingen förväntar sig att Sverige kommer att stapla segrar i den här gruppen vilket kan vara till en fördel för landslaget då man blir avlastad på all press. Dock så spelar man i en otroligt tuff grupp, det är alltså VM-mästarna Frankrike, VM-tvåorna Kroatien och EM-mästarna Portugal man ska stångas med, vilket ska bli otroligt kul att se. Frankrike är klara storfavoriter i detta möte och med tanke på att de har hela 1,87 gånger pengarna så väljer vi att inte spela med hjärtat utan med hjärnan. En bortavinst är högst sannolik.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar