Speltips 5/9 KS Warta Poznan – Drutex-Bytovia

Speltips 5/9 KS Warta Poznan – Drutex-Bytovia | Det är dags för oss att under landslagsuppehållet flytta fokus till en polsk match. KS Warta Poznan tar emot Drutex-Bytovia på hemmaplan.

KS Warta Poznan ligger just nu på en 16e plats vilket innebär degradering och man har plockat ihop 7 poäng under sina sex spelade matcher, vilket är helt okej med tanke på att det är en riktigt tight tabell. Dock så har man åkt på tre raka förluster och enbart gjort två mål under dessa förluster och det som blev en så stark inledning på säsongen har vänt och nu befinner man sig i ett tufft läge med en dålig form som man behöver komma ur. Nu ställs man mot ett starkt Drutex-Bytovia och skulle man lyckas plocka poäng så kan det vara en vändpunkt på den dåliga formen.

Drutex-Bytovia har fått en riktigt stark inledning och man har under de sju spelade matcherna plockat ihop 14 poäng och ligger därmed på en tredjeplats i tabellen. Skulle man lyckas plocka poäng i den här matchen så står man på 17 päng och på en andraplats. Man har vunnit 4 matcher, spelat oavgjort i två matcher och enbart förlorat en match. Man gör en hel del mål och har även en defensiv som är duktig och fortsätter man plocka poäng och spelar ett bra defensivt spel så har man all chans att ta sig vidare till högsta divisionen.

Speltips 5/9 KS Warta Poznan – Drutex-Bytovia

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (2,75 gånger insatsen)
Motivering | Hemmalaget har tre raka förluster och är alldeles för svaga offensivt men även defensivt och de kommer därav få en riktigt tuff match om de inte lyckas lyfta sig. Bortalaget Drutex-Bytovia har fått en riktigt bra starkt och är starka offensivt och har även ett fungerande spel rent defensivt och därför så tror vi starkt på att bortalaget plockar tre poäng och rekommenderar er alla att passa på att spela på bortalaget med tanke på det höga oddset.

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Bortalaget vinner | Odds 2,75 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar