Speltips 5/9 Havant and Waterlooville – Aldershot Town

Speltips 5/9 Havant and Waterlooville – Aldershot Town | Det är dags för en intensiv bottenstrid i National League där två lag med dålig form drabbar samman.

Havant and Waterlooville har under sina åtta matcher i inledningen enbart vunnit en av dessa och man står på sex poäng vilket är en riktigt svag insats. Dock så består ligan av 24 lag och man har totalt 46 matcher att spela och med 38 omgångar kvar så kan en hel del hända och mycket kan vända. Man släpper in en hel del mål och gör inte mer än i snitt ett mål per match heller och ska man kunna få med sig lite vinster så gäller det att man förbättrar både offensiven men framför allt defensiven.

Aldershot Town står just nu på 7 poäng under sina 8 matcher och har två vinster samt ett oavgjort resultat. Man släpper inte in lika mycket mål som Havant and Waterlooville men man gör dock färre mål framåt vilket pekar på att man är ett mer balanserat lag. Alla poäng man har plockat i sina matcher är på hemmaplan och för att vända den negativa bortatrenden så hade en vinst i den här matchen varit otroligt viktig både mentalt och numerärt för tabellen. Nu ställs man mot ett lag som är jämlikt och behöver se till att plocka tre poäng trots att det är en bortamatch och lyckas man spela ett kontrollerat försvarsspel så kommer man att plocka tre poäng om man sätter sina chanser.

Speltips 5/9 Havant and Waterlooville – Aldershot Town

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Under 2,5 (1.74 gånger insatsen)
Motivering | Två jämna lag ställs mot varandra, bägge har dålig form och vi tror starkt på att det här kan bli en passiv match med få chanser. Bägge lagen är i stort behov av att plocka poäng och med tanke på att tabellen är tight så kommer vinnaren göra ett litet ryck i tabellen och ta sig up 5-6 placeringar.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Under 2,5 | Odds 1,74 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar