Speltips 5/7 KR Reykjavik – Valur Träningsmatch

Speltips 5/7 KR Reykjavik – Valur Träningsmatch | Dags att ta en dags paus från VM och fokusera på en match på en helt annan plats än Ryssland, nämligen Island.

Efter en analys av dagens matcher så har vi lyckats hitta ett riktigt guldkorn och har därför kikat närmare på bägge lagen för att kunna ta reda på så mycket om lagens form och statistik som möjligt. Vi har därför tagit ut två fina speltips som vi tror på inför matchen mellan KR Reykjavik och Valur.

Om vi börjar med med hemmalaget KR Reykjavik så kan vi se att de ligger på en sjätteplats av totalt tolv och har haft stora problem med att vinna matcher. De har enbart vunnit två av de nionde senaste matcherna och har förlorat tre av dessa. Det är ett helt klart ett lag med sämre form och vi tror på att det blir tufft om de ska ta en seger. De håller alldeles för sällan nollan och har svårt med målskyttet med.

Bortalaget Valur har en grym form, de leder ligan med två poängs försprång ner till tvåan och har enbart förlorat två av sina 15 senaste matcher vilket är ett otroligt bra resultat att komma in med inför denna match. Valur har gjort 19 mål och enbart släppt in 10 stycken och det är ett starkt resultat med tanke på att de har släppt in 4 av dessa mål i sina två förluster. De har ett starkt målskytte och de gör nästan två mål i varje match.

Av de fem senaste matcherna lagen emellan så har det blivit oavgjort en gång, KR Reykjavik har vunnit en gång och tre gånger har Valur lyckats vinna. Allt talar för att Valur blir laget som segrar och när vi får höga odds på Betsafe i en sån här match så blir det svårt att blunda.

Speltips 5/7 KR Reykjavik – Valur Träningsmatch

Matchen mellan KR Reykjavik – Valur startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Högsannolik | Bortalaget vinner (2,34 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Pengarna tillbaka vid bortavinst – Oavgjort (1,95 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Bortalaget vinner | Odds 2,34 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Pengarna tillbaka vid bortavinst | Odds 1,95 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar