Speltips 5/5 Villareal – Valencia

Speltips 5/5 Villareal – Valencia. Äntligen lördag och vad vore inte bättre än en La Liga match med kickoff 20:45?

Inför kvällens match så är det Valencia som besöker Villareal på jakt efter att säkra Champions League-platsen för nästa säsong. Matchen är minst lika viktig för Villareal som behöver behålla sin Europa League-plats och eventuellt knipa Valencias Champions League-plats om allting går precis som det ska.

Detta möte är inget favoritmöte för något av lagen och av erfarenhet så vet vi att den här matchen kan sluta hur som helst, bli en målrik och en målsnål tillställning. Sett till formen så kommer Villareal från två raka vinster och Valencia har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher men innan dess hade de 9 vinster och en oavgjord match på sina 10 senaste.

Matchen ikväll är oförutsägbar men vi tror på att Villareals form håller i sig och Valencia är hyfsat ohotade på sin Champions League-plats som de har idag, men har de riktig otur så kan de bli av med den.

Villareal är ett kontringsstarkt lag som är bra på att bryta sig igenom straffområdet genom individuella prestationer och de har gett dem utdelning ett flertal gånger under säsongen och Bacca har lyckats påbörja målskyttet på riktigt och vi tror att detta kan ge Villareal en enorm boost i deras fyra sista matcher.

Valencia har haft en otroligt fin säsong och har stundtals varit hotfulla mot i princip vilket lag som helst i La Liga och när de har en bra dag så är de otroligt kreativa och svåra att stoppa. Valencia befinner sig lite i en formsvacka och det känns som att de kommer att bli tuffare för varje minut som går av de sista matcherna med tanke på att det är ett lag med stora namn och att de skulle börja vända blickarna mot sommarens VM är ingen skräll.

Speltips 5/5 Villareal – Valencia

Vi förutspår en målsnål match där bägge lagen går för tre poäng för att kunna andas ut med tanke på hur tabellen ser ut. Villareal är favoriten inför detta möte med tanke på att Valencias svaga form.
Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (2,11 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Matchvinnare – Hemmalaget vinner (2,24 gånger insatsen)

Antal mål – Under 2.5 | Odds 2.11 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Hemmalaget vinner | Odds 2.24 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar