Speltips 5/12 Sevilla – Real Madrid | La Liga

Speltips 5/12 Sevilla - Real Madrid | La Liga

Speltips 5/12 Sevilla – Real Madrid | La Liga
Under lördagen så ställs Real Madrid på bortaplan mot Sevilla som står på en oäng mindre än Real Madrid, dock en match mindre spelad. Bägge lagen går just nu i två helt olika riktningar och Zidane sägs hänga löst.

Sevilla har en mycket bra form och har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Man åkte dock på en tung förlust på hemmaplan i veckan mot Chelsea i Champions League med 0-4 och behöver snabbt studsa tillbaka på vinstspåret igen. Man har som sagt en match mindre spelad än Real Madrid men har en mycket bra form och är enligt oddsen knappa favoriter inför matchen. Man har under sina fem senaste vinster släppt in fem mål, vilket är ett snitt på ett mål per match, men har en stark offensiv där man gjort 11 mål under dessa matcher. Det ska bli mycket intressant att se hur man tar sig an Real Madrid, men historiskt så är det ett lag man ofta har det tufft mot.

Real Madrid har en mycket dålig form och har endast vunnit en av sina fem senaste matcher, man har även ett oavgjort resultat borta mot Villareal. Med Valverde, Hazard, Ramos och Carvajal otillgängliga så har man det fortsatt tufft och det är ingen lätt match som väntar Los Blancos under lördagen. Det börjar pratas om att Zidane kan hänga löst och det är inget som är chockerande med tanke på lagets ligaplacering samt att man står på en tredjeplats i gruppen i Champions League efter fem hela omgångar. I Ligan så står man som sagt på en fjärdeplats och har endast plockat 17 poäng av 30 möjliga under de 10 inledande matcherna i La Liga. En mycket tuff match väntar för Real Madrid och vid en förlust så halkar man ner minst en tabellplacering.

Speltips 5/12 Sevilla – Real Madrid | La Liga

Speltips | Över 2,5 mål | 1,80 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en jämn match med mycket chanser skapade sett till att bägge lagen har ett högt målsnitt och vi tror att detta håller i sig. Matchen lutar mot ett oavgjort resultat men bägge lagen besitter mycket hög individuell kvalité och över 2,5 mål känns som ett mycket säkert spel i detta möte. 1,80 gånger pengarna gör spelet otroligt spelvärt. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar