Speltips 5/11 AC Milan – Lille | Europa League Grupp H

Speltips 5/11 AC Milan - Lille | Europa League Grupp H

Speltips 5/11 AC Milan – Lille | Europa League Grupp H
Det är återigen dags för ett prestigefyllt möte och den här gången mellan Milan och Lille i grupp H på Stadio San Siro. Milan leder gruppen med sina sex poäng på två matcher och Lille ligger strax bakom på en andraplats med sina fyra poäng med ett trepoängsförsprång till Celtic som står på en tredjeplats.

AC Milan har en bättre form än på många år. Man har inte förlorat någon av sina 24 senaste matcher vilket är en extremt bra siffra. Man spås tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i truppen ta sig långt i Europa League. Under torsdagen så ställs man mot ett spelskickligt Lille vilket är en bra prövning för Milan. Man slog senast Celtic utan några problem och tog tre säkra poäng. Man har en trupp som befinner sig i en bra form och många högpresterar individuellt, så som exempelvis Brahim Diaz, Kessie, Kjaer och som alltid, Zlatan Ibrahimovic. Nu tar man emot ett formstarkt Lille som åker till San Siro för att plocka poäng och ska Milan lyckas hindra fransmännen från att göra detta så gäller det att man fortsätter spela sin fotboll med fokus på bollinnehav och omställningar genom kanterna. En inte helt enkel match väntar för Milan.

Lille har precis som Milan en bra form. Man har ännu inte förlorat i Ligue 1 och ligger två poäng bakom PSG på sina 19 poäng. Man har vunnit fem av sina nio spelade matcher Man har gjort 15 mål under sina sex senaste matcher vilket är en mycket bra siffra. Man har dessutom endast släppt in två mål under dessa matcher och de har kommit i de två senaste mot Nive och Lyon. Lille ser ut att ha ett offensivt präglat lag som även gör ett bra jobb defensivt. Man åker till Milano med ett bra facit och ett högt självförtroende. Ska man lyckas plocka poäng på bortaplan så gäller det att man håller en hård bevakning på Zlatan Ibrahimovic och även ser till att stänga kanterna så att Milan inte kan ta sig igenom den vägen. Man behöver även se till att straffa Milan då de har en tendens att vid vissa skeden tappa boll under uppspelsfasen. En mycket tuff match väntar för Lille.

Speltips 5/11 AC Milan – Lille | Europa League Grupp H

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Milan vinst (1,72 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en match som kan komma att väga åt bägge hållen eftersom att bägge lagen har offensivt starka lag. Dock så är Milan numret större på papper och även sett till de senaste prestationerna. Ett X kan vara ett bra spel med en rak hemmavinst till Milans fördel som innebär en bruten svit för Lille känns som det bästa spelet i den här match. 1,72 hos Mr Green, kör hårt och lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar