Speltips 5/10 Trelleborg – Norrby | Superettan

Speltips 5/10 Trelleborg – Norrby | Superettan
Det är dags att vända blickarna mot en match i superettan mellan Trelleborg och Norrby. Bägge lagen har en svag form och det blir en jämn kamp om tre viktiga poäng. Man är placerade en tioende respektive elfteplats.

Trelleborg har endast en poäng ovanför Dalkurd som ligger på en 13e plats. Man har bortsett från svenska cupen endast vunnit en av sina åtta senaste matcher vilket är ett otroligt svagt facit. Man har två oavgjorda resultat och en vinst vilket är ett riktigt svagt facit av Trelleborgs FF. Man släpper dock inte in allt för många mål och har oftast målsnåla matcher, ett tecken på att det defensiva spelet fungerar. Dock så har inte det gått lika bra offensivt vilket också är en stor anledning till att man ligger där man ligger i tabellen. Ska man lyckas plocka en eller tre poäng i den här viktiga matchen mot Norrby så gäller det verkligen att man ser till att skapa chanser som man också tar vara på.

Norrby har precis som hemmalaget en mycket svag form, men dock ser Norrbys form något bättre ut. Man har plockat åtta poäng under sina åtta senaste matcher, vilket är lite bättre än Trelleborgs facit men dock så krävs det en del om man ska lyckas plocka poäng på bortaplan mot ett Trelleborg som riskerar att flyttas ner. Precis som Trelleborg så släpper man inte in många mål och problemet ligger i offensivet även för Norrby. Huruvida de tar sig an den här matchen återstår att se, men ett oavgjort resultat hade varit ett bra resultat för bortalaget som har Trelleborg strax under sig med tre poängs försprång.

Speltips 5/10 Trelleborg – Norrby | Superettan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Under 2,5 mål (1,75 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en match framför oss som är viktig för bägge lagen. Det är endast tre poäng som skiljer lagen åt och en förlust för Trelleborg i den här matchen hade inneburit att man har hela sex poäng upp till Norrby. Med tanke på att bägge lagens defensiv är lagens styrkor och att Norrby som bortalag nöjer sig med en poäng så tror vi på en målsnål historia. Under 2,5 mål till 1,75 är helt klart spelvärt. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar