Speltips 4/9 Italien – Bosnien | Landskamp Nations League

Speltips 4/9 Italien - Bosnien | Landskamp Nations League

Speltips 4/9 Italien – Bosnien | Landskamp Nations League
Återigen så har vi en härlig landskamp framför oss och den här gången är det öppningsmatch i grupp 1 i A-divisionen. Italien som är på uppgång ställs mot ett duktigt Bosnien. Avspark 20:45 i en fredagsmatch 4/9.

Italien har höjt sig sett till de senaste åren och man börjar få en viss struktur i landslagstruppen. Man har starka spelare i truppen som Lorenzo Insigne, Bonucci och Immobile bland annat. Man spelar en mycket fin fotbolld är man oftast är det bollförande laget. Man är offensivt balanserade och spelar ofta med två wingbacks som agerar ytterbackar och yttermittfältare samtidigt beroende på om man jagar boll eller har boll. Mycket av fokuset på landslaget hamnar hos tränaren Roberto Mancini som har en hel del erfarenhet inom coaching och har vart tränare för lag som bland annat Manchester City, Inter och Lazio. Man är helt klart den stora favoriten i detta möte och det ska bli väldigt intressant att se hur truppen tar sig an öppningsmatchen.

Bosnien väntas få det tufft i gruppen då man ställs mot lag som Italien, Nederländerna och Polen. Tre otroligt starka nationer och om man ska se till att utmana dessa lag så gäller det verkligen att man först och främst tar ansvaret i det defensiva jobbet. Samtliga spelare behöver så på rätt sida och förutom det även se till att spela bra matcher.  Senast man ställdes mot Italien så åkte man på stryk med 0-3 på hemmaplan. Man har inte haft det helt lätt i sina senaste matcher och för att kunna plocka poäng mot Italien så behöver lagets två främsta spelare, Edin Dzeko och Miralem Pjanic se till att visa vägen och spela på topp.

Speltips 4/9 Italien – Bosnien | Landskamp Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtidsresultat – Oavgjort (2,50 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Italien är storfavoriter i detta möte och har ett väldigt lågt odds, som förvisso är förståeligt. Dock så kan Bosnien lyckas plocka en poäng eller tre om man har en riktigt bra dag. Vi väljer att plocka det mest spelvärda oddset i den här matchen som är halvtidsresultatet. Oavgjort, som ger otroliga 2,50 gånger pengarna. Helt klart värt att testa!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar