Speltips 4/9 Gefle – Ögryte IS Superettan

Speltips 4/9 Gefle – Ögryte IS Superettan | Det är dags för en het match mellan Gefle och Örgryte där hemmalaget laget kämpar för att stanna kvar i Superettan.

Gefle har haft en riktigt tung säsong och man står på 14 poäng efter 20 spelade matcher. Man har förvisso en match mindre spelad än de allra flesta lagen och för tillfället så har man sex poäng kvar till en 12e plats som innebär fortsatt spel i Superettan. Det är dock inte alls ett stort steg som måste tas för att man ska kunna säkra platsen i Superettan och enbart 4 poäng upp till en 13 och en 14e plats för att få spela kvalmatch om fortsatt spel i Superettan. Gefle har enbart vunnit en av sina 15 senaste matcher och inte mycket talar för att trenden kommer att vända.

ÖIS satsar på att plocka en tredjeplats och kunna kvalificera sig upp till Allsvenskan med lite tur. Man har just nu 27 poäng under sina 20 spelade matcher och har möjlighet att förkorta avståndet till AFC Eskilstuna som ligger på en tredjeplats ner till åtta poäng. Man har precis som Gefle ingen bra form och har enbart vunnit tre av sina 15 senaste matcher, vilket är ett stort tapp me tanke på att man fick en bra start på säsongen. Lyckas ÖIS göra ett sista ryck under de sista 10 matcherna som är kvar, vilket är en hel del så har ÖIS all möjlighet att göra ett lyft och ta sig till Allsvenskan. Dock är det en lång väg och man måste se till att prestera bättre defensivt.

Speltips 4/9 Gefle – Ögryte IS Superettan

Sannolikhetsbedömning 4,5 av 5 | Pengarna tillbaka vid oavgjort – Bortalaget vinner (1.49 gånger insatsen)
Motivering | Två lag med dålig form ställs mot varandra och bägge har en hel del kvar att spela för. Hemmalaget behöver plocka poäng för att få stanna kvar i Superettan. Bortalaget som har gått så bra i inledningen av säsongen och varit på väg mot Allsvenskan har en dålig form i dagsläget och behöver vinna för att hitta tillbaks till toppen. Vi tror dock på att ÖIS gör ett lyft och lyckas vinna den här matchen men med tanke på hur formen ser ut så kan allt hända.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Pengarna tillbaka vid oavgjort – Bortalaget vinner | Odds 1,49 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar