Speltips 4/9 Boreham Wood – Chesterfield National League

Speltips 4/9 Boreham Wood – Chesterfield National League | Det är dags för ett möte mellan två lag i England National League mellan två lag som har blandat och gett under de åtta första matcherna i den engelska femtedivisionen.

Boreham Wood ligger just nu på en tolfteplats på 12 poäng efter 8 spelade omgångar och har visat upp en helt okej form inledningsvis. Nu har man lyckats vinna två matcher och spelat oavgjort en av dessa i de tre senaste matcherna vilket vi får betrakta som att det är en vändning på den svaga inledningen som man hade där man enbart hade 5 poäng under de fem första matcherna. Man har ett något svagare lag rent defensivt men offensivt så har man stått för totalt 5 mål under dessa tre senaste matche.

Chesterfield fick en riktigt stark inledning där man vann tre raka matcher utan att släppa in ett mål och efter det så har man haft en tuff period där man förlorat fem raka matcher. Man har inte lyckats göra något mål under de tre senaste matcherna och man behöver vända på den här negativa trenden. Med tanke på att Boreham Wood har en bra form så blir det tuft för Chesterfield att göra hål på motståndarna men Boreham Wood har enbart hållit nollan i en av sina åtta matcher vilket är positivt för bortalaget.

Speltips 4/9 Boreham Wood – Chesterfield National League

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Hemmalaget vinner (2,08 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har som sagt blandat och gett under säsongsinledningen. Men med tanke på att Chesterfield har åkt på fem raka förluster medan Boreham Wood har plockat 7 poäng under sina tre senaste matcher så räknar vi med att formen speglar matchbilden och att hemmalaget därav plockar en trepoängare. Eftersom att Chesterfieldh heller inte gjort något mål under sina tre senaste matcher så rekommenderar vi detta speltips starkt!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Hemmalaget vinner | Odds 2,08 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar