Speltips 4/8 Kalmar FF – IFK Göteborg Allsvenskan

Speltips 4/8 Kalmar FF – IFK Göteborg Allsvenskan | Dags för en ny omgång av Allsvenskan och den här gången är det Kalmar FF som gästas av IFK Göteborg. För bägge lagen så är det viktigt att plocka tre poäng för att göra ett lyft i tabellen och inte glida ifrån topplagen allt för mycket då Kalmar ligger på 20 poäng och IFK Göteborg på 19 poäng.

Kalmar FF har 5 förluster, en vinst och en oavgjort match i sina sju senaste matcher i Allsvenskan. Vinsten kom mot just IFK Göteborg i en 1-3 seger på bortaplan och det blir intressant att se hur lördagens match mellan bägge lagen utspelar sig. Kalmar befinner sig just nu i en tung period och behöver en vinst så fort som möjligt för att vänta på trenden. Det svänger snabbt i Allsvenskan och man har inte många poäng ner till bottenstriden och det är något man verkligen vill undvika. Kalmar har en del offensiva styrkor och behöver ta fram dessa precis som man gjorde senast när man mötte IFK Göteborg.

IFK Göteborg har haft en otroligt tuff säsong och har en något bättre form än vad Kalmar FF har för tillfället. IFK vann senast mot Brommapojkarna på hemmaplan i något som var kallat en måstematch. Man tog en stabil 3-0 seger och förhoppningsvis så kan det vara vändpunkten för IFK som jagar den rätta formen. Man har två vinster, en oavgjort match och 4 förluster i sina sju senaste matcher i Allsvenskan och för ett lag som IFK så är detta inte ett okej resultat. Om tränaren Poya Asbaghi har styrka att vända den här negativa trenden återstår att se.

Speltips 4/8 Kalmar FF – IFK Göteborg Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Dubbelchans – X/2 (1,68 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har en tuff säsong men efter att IFK vann senaste matchen mot Brommapojkarna med 3-0 så tror vi på att det har gett blåvitt en energiboost och de kan rimligen vinna den här matchen och ta revansch sedan de förlorade mot Kalmar med 1-3 på hemmaplan i Juli. Vi tror att matchen slutar oavgjort eller full pott till bortalaget.

Matchen startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Dubbelchans – X/2 | Odds 1,68 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar