Speltips 4/6 Italien – Nederländerna Landskamp

Speltips 4/6 Italien – Nederländerna Landskamp | Återigen dags för två starka nationer som missade ett VM-slutspel att mötas i ett träningslandskamp. Bägge lagen har mycket att bevisa och förhoppningsvis syns det i kvällens match.

Italien kommer från en tung förlust mot ett otroligt formstarkt Frankrike där man besegrades utan några större problem. Bonucci lyckades vara på rätt plats i rätt tid när Balotellis frispark parerades av Hugo Lloris och ledde till en retur som Bonucci enkelt kunde slå in mellan stolparna. Italiens förbundskapten Roberto Mancini menade på att han fick ut vad han ville efter matchen mot Italien och kanske är det dags att para ihop Romagnoli och Bonucci som ett mittbackspar och starta med Belotti istället för Balotelli som dock stundtals var farlig. Inför kvällens match kan vi förvänta oss ett Italien som inte kommer vara lika passiva som man var mot Frankrike.

Nederländerna spelade senast 1-1 mot Slovakien som lyckades trycka in ett ledningsmål och efter Promes kvittering så kändes det som att Nederländerna var på väg att vända matchen, men inte den här gången. Nederländerna har som alltid ett skickligt lag men har en låg lägstanivå där det inte händer mycket alls. För att lyfta ytterligare ett steg så behöver Nederländerna bli med distinktiva och värdera situationerna bättre. Att de senast kryssade mot Slovakien och matchen innan vann med 0-3 på bortaplan mot Portugal säger en hel del om laget, de blandar och ger.

Inför kvällens match så möts två lag som inte är övertygande i sitt spel och det finns ett enormt signalvärde att vinna den här matchen, dels för Italien som i princip blev utspelade mot Frankrike och dels för Nederländerna som inte har utmanat någon stornation (undantag Portugal) på länge. Bägge lagen kommer att gå för en vinst och det finns inte någon anledning alls att hålla tillbaka. Förlorar Mancini matchen ikväll så kommer han få enorm kritik, Italien har ett bra lag på papper och ska kunna prestera bättre än vad de har gjort.

Speltips 4/6 Italien – Nederländerna Landskamp

Dagens landskampsmatch mellan Italien – Nederländerna kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Hemmalaget får minst 5 hörnor (1,67 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Hemmalaget håller nollan (2,80 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Hemmalaget får minst 5 hörnor | Odds 1,67 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Hemmalaget håller nollan | Odds 2,80 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar