Speltips 4/5 Sevilla – Real Sociedad

Speltips 4/5 Sevilla – Real Sociedad. Äntligen är det fredag och vi startar helgen med en toppmatch i La Liga där Sevilla tar emot Real Sociedad. Sevilla har i dagsläget en väldigt dålig form med tre förluster och tre oavgjorda matcher av sina sex senaste matcher. Vincenzo Montella har blivit sparkad efter förlusten mot Levante och blir tillfälligt ersatt av Joaquin Caparros som har stor erfarenhet och tränat Sevilla, Villareal och Athletic Bilbao sedan tidigare. Caparros kommer senast från Al Ahli och det ska bli spännande att se hur de fyra sista omgångarna slutar för Sevilla. Sevilla ställs mot ett Offensivt balanserat Real Sociedad som har vunnit 4 och spelat oavgjort en av sina senaste 6 matcher.

Sevilla är duktiga på att bryta motståndarlagens mönster och detta kan vara till stor fördel när man ställs mot Real Sociedad som har en tendens att gå framåt med alldeles för många spelare och kontringsmöjligheter kommer att öppna upp sig för Sevilla. Idag ligger Sevilla på plats 8 med 48 poäng och med en match mindre spelad har man en poäng bakom Getafe som just nu har spelat till sig en Europa League-kvalmatch. Den här matchen blir otrolig viktig och lyckas Sociedad vinna så står de på samma poäng som Getafe och har därav två matcher kvar att spela.

Real Sociedad har en otroligt bra form som nämnt och med sina 13 plockade poäng av de 18 senast möjliga så åker de till Sevilla med ett starkt självförtroende. Som vi vet så är detta en viktig match för bägge lagen och Sevillas omstart kan bära eller brista, det är på förhand svårt att förutse men vi tror på en öppen match med många chanser. I 5 av Sevillas 6 senaste matcher så har vi fått se minst 3 mål och Sociedad är ett lag som enbart vunnit en av sina 13 senaste bortamatcher. Vi tror på att statistiken är en tillfällighet och att Real Sociedad kan plocka tre poäng med tanke på formen för bägge lagen.

Speltips 4/5 Sevilla – Real Sociedad

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål – inte oavgjort Ja (2,10 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat– Bortalaget (4,50 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål – inte oavgjort Ja | Odds 2.10 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat– Bortalaget | Odds 4.50 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar