Speltips 5/3 Valencia – Villareal | La Liga

Speltips 4/3 Valencia - Villareal | La Liga

Speltips 5/3 Valencia – Villareal | La Liga
Vi startar helgen med en het match i spanska La Liga där Villareal går för tre poäng.

Valencia har en tuff säsong och ligger på en svag 14e plats i La Liga. Man har endast fem poäng ner till nedflyttningsstrecket och det kan bli mycket tufft för Valencia om man inte ser till att plocka sina viktiga poäng som de behöver göra för att klara sig från nedflyttning. Man har 13 omgångar kvar att spela i La liga och har gjort det något bättre mot slutet, med tanke på den svaga inledningen på säsongen. Just nu har man plockat 27 poäng och plockar sju av dessa under de senaste fem matcherna. Fortsätter man i den här takten så räknar vi med att de kommer att klara sig från nedflyttning. Nu ställs man mot Villareal som går för vinst och spel ute i Europa inför nästa säsong och man behöver se till att förbättra det defensiva spelet för att kunna plocka poäng i detta tuffa möte.

Villareal har endast två poäng upp till Betis som just nu befinner sig på kvalplats till Europa League och har fem poäng upp till Sociedad som har en direktplats i Europa League. Man har inte en tillräckligt bra form om man ska lyckas kunna klättra i tabellen och därför så behöver man se till att höja sig under de sista 13 matcherna som man har kvar att spela i La liga. Villareal spelar en defensivt orienterad fotboll och har stundtals gjort det bra defensivt. Det är de matcher där defensiven fungerar som man lyckas plocka poäng. Offensiven har dock varit okej mot slutet och man behöver hitta lugnet i sitt spel för att lyckas plocka tre poäng på bortaplan mot Valencia som befinner sig i ett desperat läge. Det ska bli mycket intressant att följa Villareals utveckling mot slutet. Man är knappa favoriter i detta möte och har en tuff uppgift framför sig.

Speltips 5/3 Valencia – Villareal | La Liga

Speltips | Bortavinst | 2,06 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Detta möte är viktigt för bägge lagen av olika anledningar. Villareal satsar på spel i Europa samtidigt som Valencia vill undvika nedflyttning till varje pris. Bägge lagen har tveksama former just nu och tre poäng är viktig för bägge lagen. Dock så har Villareal en bättre defensiv form mot Valencia som är svaga offensivt och därför väljer vi att spela på en bortavinst i detta möte. 2,06 gånger insatsen är mycket spelvärt för favoriterna Villareal. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar