Speltips 4/3 Liverpool – Chelsea | Premier League

Speltips 4/2 Liverpool - Chelsea | Premier League

Speltips 4/3 Liverpool – Chelsea | Premier League
Vi har ett toppmöte framför oss i Premier League på torsdag mellan Liverpool och Chelsea. Det råder ett mycket tight tabell-läge och det skiljer lagen enbart en poäng.

Liverpool har haft en tuff period där deras otroligt starka hemmasvit brutits. Vad som dock är skrämmande är att man har brutit den positiva trenden och skapat en negativ trend istället där man förlorat fyra raka hemmamatcher. Med tanke på att man inte förlorat någon av sina 68 matcher på hemmaplan så kan vi konstatera att detta är mycket skrämmande. Nu har man halkat efter Man City alldeles för mycket och behöver gå för att plocka en Champions League-platas snarare än att jaga ligasegern. Något som legat bakom Liverpools fall, som man ändå får kalla det är den enormt långa skadelistan som man har dragit på sig. Många nyckelspelare har varit borta, vilket man har haft råd med inledningsvis pga att man haft en bred trupp, men med tanke på att även inhopparna skadat sig så har det haft sina konsekvenser. Man har en mycket tuff match framför sig och behöver se till att göra det bättre offensivt för att man ska kunna plocka tre poäng mot Chelsea.

Chelsea har för tillfället en mycket stark form och har gjort det otroligt bra under sina senaste matcher. Man har spelat oavgjort mot Man United senast och slog matchen innan Atletico Madrid på bortaplan med 0-1 vilket är ett otroligt starkt resultat i sin första match av två i sextondelsfinalen i Champions League. Nu ställs man mot Liverpool på bortaplan och saknar endast tre spelare men har trots detta en mycket bra trupp att ställa upp med. Man har visat sig vara otroligt starka defensivt under de senaste matcherna och har endast släppt in ett mål under sina fem senaste matcher. Med tanke på att två av dessa fem lagen man ställts mot är Man United och Atletico Madrid så är det ett mycket tryggande facit för bortalaget. Ska man lyckas slå Liverpool så ligger nyckeln i att man gör en defensivt bra match. Detta är ingen måstematch för Chelsea med tanke på att man inte har långt upp till fjärdeplatsen och kan spela med ett lugn. Detta kan man utnyttja och tvinga fram Liverpool högt upp i banan för att sedan straffa hemmalaget genom aggressiva omställningar. Det är dock lättare sagt än gjort men med tanke på att man har en mycket bra form så är man lite av en favorit i detta möte hos oss på Tipsbetting.se.

Speltips 4/3 Liverpool – Chelsea | Premier League

Motivering
Detta är en match där inget av lagen har råd att förlora. Förlorar Liverpool så halkar man efter i tabellen och åker Chelsea på en förlust så halkar de ner till en sjätteplats då Liverpool går om. Mycket står på spel under detta möte och vi förväntar oss att Chelsea blir spelförande i detta möte men en något passiv match är att vänta. Av den anledningen väljer vi att spela på under 2,5 mål till 1,97 gånger insatsen. Vi inväntar spänt denna heta match och önskar er som ryggar ett stort lycka till!

Speltips | Under 2,5 mål | 1,97 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar