Speltips 4/11 RB Leipzig – Paris SG | Champions League

Speltips 4/11 RB Leipzig - Paris SG | Champions League

Speltips 4/11 RB Leipzig – Paris SG | Champions League
Vi har en het match framför oss där två starka lag ställs mot varandra. Tuffast väntas det att bli för hemmalaget som just nu har en svag form. Om man lyckas studsa tillbaka återstår att se.

RB Leipzig har plockat tre poäng under sina två matcher i Champions League. Man åkte på en storförlust senast mot Manchester United med 5-0. Några dagar efter det så förlorade man den viktiga matchen i ligan mot Borussia Mönchengladbach med 1-0 på bortaplan och inför dessa två mötena så hade man inte förlorat på hela sju matcher. Nu gäller det att man hittar tillbaks och plockar poäng i detta möte. Man spelar i en grupp beståendes av Man United, PSG och Istanbul Basaksehir där de två förstnämnda lagen är favoriter att ta sig vidare. Skulle man plocka en poäng här eller till och med tre poäng så har man bra chanser att ta sig vidare. Men PSG är inte ett enkelt motstånd vare sig man spelar på hemma eller bortaplan. Om man ska kunna plocka poäng i detta möte så gäller det att man verkligen håller koll på PSGs kreativa anfallsspel och skapar motkontringar för att kunna göra ett mål för att därefter ligga lågt.

Paris SG har under lördagen fått reda på att man blir utan Neymar i ett par veckor. Hur många veckor det gäller exakt återstår att se men vi kan konstatera att det är ett stort avbräck för Paris Saint Germain. Nu beger man sig till Leipzig för att jaga poäng. Man befinner sig just nu på lika många poäng som RB Leipzig i gruppspelet men dock en sämre målskillnad. Man ställs mot ett förhoppningsvis och troligtvist hungrigt lag som har förlorat två raka matcher. För PSGs del så har man övertygande åtta raka matcher där man hållit nollan i otroliga sju av dessa åtta matcher, ett extremt starkt facit. Senast man släppte in något mål var mot Angers i 6-1 vinster, vilket var den andra oktober. Det mesta går som det ska för PSG och det gäller bara att förlänga den här trenden och den här gången utan Neymar. Om Thomas Tuchel lyckas leda laget till en bortaseger återstår att se.

Speltips 4/11 RB Leipzig – Paris SG | Champions League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | PSG vinner (2,70 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande möte framför oss där Leipzig jagar poäng mot ett PSG utan Neymar. Dock så har PSG trots allt ett bättre lag på papper. Man är otroligt starka och anfallet har precis som defensiven fungerat exceptionellt bra under den senaste tiden. Lyckas man fortsätta i denna takt så blir RB Leipzig inte något hinder för Paris. 2,70 gånger pengarna för att PSG vinner är ett otroligt bra odds, passa på och framför allt, lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar