Speltips 5/11 Empoli – Genoa | Serie A

Speltips 4/11 Empoli - Genoa | Serie A

Speltips 5/11 Empoli – Genoa | Serie A

Speltips 5/11 Empoli – Genoa | Serie A | Vi inviger helgen med ett möte i Serie A där Empoli tar emot Genoa i ett på förhand mycket jämnt möte. Genoa är mycket pressade inför detta möte och för Empolis del så har säsongen sett mycket bra ut hittills.

Empoli

Empoli står på plats 11 med 15 poäng efter 11 spelade matcher och med sju poängs försprång mot Genoa så kan vi konstatera att man har gjort en betydligt starkare insats än Genoa. Man har dessutom endast fyra poäng upp till en fjärdeplats som innebär spel i nästa års upplaga av Champions League och med tanke på att man är så pass nära sett till tabelläget. Empoli har under sina fem senaste matcher plockat sex poäng då man vunnit två matcher och förlorat tre stycken. Man har släppt in otroliga 11 mål och gjort sju mål framåt vilket är svagt. Dock så har detta räckt till sex poäng vilket är klart godkänt med tanke på att man ställts mot Inter, Roma och Atalanta.

Genoa

Genoa har under sina fem senaste matcher spelat oavgjort tre gånger och förlorat två gånger. Man har gjort det något bättre mot slutet än vad man har gjort inledningsvis och det ska bli intressant att se om man lyckas plocka fler poäng i detta möte. Man har under dessa fem matcher gjort fem mål och släppt in sju mål vilket är ett mycket svagt facit defensivt sett. Offensivt så är det helt okej men absolut inte tillräckligt med tanke på att man endast har tre poäng under sina fem senaste matcher. Genoa står på palts 17 och har Spezia bakom sig på lika många poäng samtidigt som Salernitana står på 7 poäng samt jumbon Cagliari på 6 poäng. Detta innebär att man inte har råd med fler poängtapp och för att inte riskera att åka ner till Serie B så behöver man göra en insats rent defensivt. Huruvida det går återstår att se och mycket ska till för att Genoa ska plocka med sig full pott hem.

Speltips 5/11 Empoli – Genoa | Serie A

Motivering till speltipset

Empoli är helt klart det laget som är favoriter i detta möte och det ska framför allt bli mycket intressant att se vilket lag som håller i taktpinnen. Dock så förväntar vi oss att Empoli kontrollerar spelet under större delen av matchen men med lite flyt för Genoas del så kan Empoli få det tufft. När favoriten har 2,10 gånger insatsen så kan vi inte annat än att spela på en rak hemmavinst. Vi önskar er alla en trevlig helg och ett stort lycka till för er som ryggat.

Speltips 5/11 Empoli – Genoa | Serie A

Empoli  vinst | 2,10 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar