Speltips 4/10 Juventus – Napoli | Italienska Serie A

Speltips 4/10 Juventus - Napoli | Italienska Serie A

Speltips 4/10 Juventus – Napoli | Italienska Serie A
Det är dags för helgens toppmatch mellan Juventus och Napoli. Juventus

Juventus har haft en helt okej inledning på säsongen. Man har plockat fyra poäng på två matcher vilket är ovant för att vara Juventus. Senast fick man med sig en poäng på bortaplan mot roma trots att man hade ett rött kort. Cristiano Ronaldo är i form och Dejan Kulusevski imponerar med sina prestationer. Ska Juventus lyckas plocka sin andra seger för den här säsongen så gäller det att man som oftast håller koll på Napolis Dries Mertens och Lorenzo Insigne som oftast lyckas skapa någonting ur ingenting. På förhand är Juventus som sagt favoriter, men hur de löser den här uppgiften tillsammans med Pirlo återstår att se.

Napoli blev har en riktigt bra form med två raka vinster. Man inledde säsongen med en 0-2 vinst på bortaplan mot Parma följt av en 6-0 vinst på hemmaplan mot Genoa. Nu ställs man mot ett definitivt starkare motstånd i princip på varje position och förväntningarna är skyhöga hos napoletanarna. Ska man lyckas slå Juventus så gäller det att Insigne, Mertens och målvakten Meret gör en bra match. Man har absolut en trupp som är tillräckligt bra för att kunna utmana mot Juventus, men Juventus har snäppet starkare lag än Napoli. Gattusos närvaro i Napoli är fortfarande på sagostigen och vi hoppas vi får se ett Napoli som kan ge Juventus en tuff match, som de oftast brukar.

Speltips 4/10 Juventus – Napoli | Italienska Serie A

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Juventus vinst (2 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Matchen ser på förhand ut att bli tuff på bägge lagen, Juventus må ha ett något bättre lag men sett till form och resultat så är Napoli det bästa alternativet. Dock så har Napoli ställts mot betydligt sämre motståndare än Juventus. Med tanke på att Scandibet bjuder på två gånger pengarna för Juventus vinst så kommer vi inte låta den här möjligheten att gå till spillo. Vi spikar Juventus vinst med tanke på hemmaplan och en stark upphämtning mot Roma. Det ska även tilläggas att det räcker för Juventus att Cristiano Ronaldo har en bra dag, då går resultatet bianconeris väg. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar