Speltips 4/1 Valencia – Cadiz | La Liga

Speltips 4/1 Valencia - Cadiz | La Liga

Speltips 4/1 Valencia – Cadiz | La Liga
Det är dags för ett möte i La Liga där Valencia just nu befinner sig i en kris medan nykomlingarna Cadiz har gjort det mycket bra och står på en tolfteplats vilket är starkt för en nykomling.

Valencia står som sagt på nedflyttningsplats och parkerar just nu på plats 18 med 15 plockade poäng. Man befinner sig i en mycket tuff sits och klubben har haft en turbulent tid under en längre period. Man har endast vunnit en av sina tio senaste matcher i La Liga vilket är en mycket svag siffra att ta med sig inför detta möte. Man har två raka förluster, mot Granada senast med 2-1 och 0-1 i mötet innan mot Sevilla. Ska man lyckas slå Cadiz, så gäller det att man tar fram rutinen som truppen besitter. För man har trots allt en trupp med mycket rutin. Framför allt Mangala, Gameiro och Cheryshev ska vara de spelare som leder laget. Gabriel Paulista och Cillessen saknas vilket kommer att synas på plan. Samtidigt så har man två röda kort, ena på Guedes och andra på Jason. Valencia står inför en tuff uppgift och vid förlust i denna omgång så kan man halka ner ytterligare en placering om Osasuna skulle lyckas vinna sin match. Ett ångestdrabbat möte väntar för Valencias del.

Cadiz har gjort det mycket bra och står just nu på en 12e plats med sina 19 poäng på 16 spelade matcher. Vid en vinst så klättrar man upp till plats 10, på samma poäng som Athletic Bilbao som har bättre målskillnad. Man har en dålig form för  tillfället och har inte lyckats göra mål på någon av sina tre senaste matcher. Man har ett oavgjort resultat senast och har förlorat de tre matcherna innan. Men motgångar kommer för samtliga lag och det är imponerande att Cadiz trots allt som nykomling gjort det bättre än vad man förväntar sig att en nykomling ska göra. Man har all chans att plocka tre poäng i detta möte eftersom att Valencia inte går mycket bättre än Cadiz sett till formen. Valencia har inte råd att spela på oavgjort resultat och Cadiz behöver utnyttja detta och spela ett tålmodigt spel där possession är i fokus. Lyckas man nyttja detta så kan man mycket väl ta med sig tre poäng hem. Dock så är det en tight match som kan komma att svänga åt bägge hållen.

Speltips 4/1 Valencia – Cadiz | La Liga

Speltips | Dubbelchans – X/2 | 1,72 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Varje poäng är nyttig för bägge lagen och vi kommer att få se en riktig kamp om poängen. Utifrån att bägge lagen har dålig form men att Cadiz har en bättre placering i tabellen samtidigt som att Valencia saknar en hel del spelare så ser vi X2 som ett mycket bra spel. 1,72 gånger insatsen är alldeles för bra för att låta spelet passera orört. Vi håller tummarna!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar