Speltips 31/10 | Sporting – Juve

Speltips 31/10 | Sporting – Juve. Denna matchen i kvällens Champions League är väldigt spännande. Förra mötet spelades i Turin och på Juventus hemmaplan. Ingen enkel uppgift att spela på den arenan som bortalag. Sporting lyckades ändå att hålla matchen till 2-1 vilket är väldigt bra enligt oss. Tänker man på hur bra Juventus är så är det ett ganska bra resultat. Nu spelas returen i Lissabon och hemmaplan för Sporting som är ett av de största lagen i Portugal. Självklart tillsammans med Porto och Benfica.

Första mötet så hade Juventus såklart mest bollinnehav och målchanser. Bortalaget gjorde ändå en väldigt bra match och visar att dom inte ska underskattas. I kvällens match så har man hemmaplan och man har stora chanser till att göra en bättre match än senast. Förmodligen kommer Juventus vara det laget som har mest kontroll över bollen. Däremot så kan man förvänta sig ett offensivt spel från Sporting som vill ta poäng på hemmaplan. Hemmalaget vill ha med sig poäng i kvällens omgång och kommer att kämpa för poängen.

Vi tror att matchbilden kommer börja med ett Sporting med ett högt tempo och många offensiva framspelningar. Samtidigt ett Juventus som går på kontringar och misstag från hemmalaget. Matchen kommer förmodligen att vända mer och mer bortalagets fördel som faktiskt har mer kvalitét än hemmalaget. Hur som helst så tror vi att hemmalaget kommer att kämpa på och göra en bra match i kvällens Champions League match mot Italienska mästarna.

Speltips 31/10 | Sporting – Juve

Det vi tänker spela på i denna matchen är hur många mål det blir totalt. Alla poäng är viktiga och ikväll kan det bli målkalas i Lissabon. Vi tänker chansa på att det blir över 2.5 mål i matchen. Ett resultat som det blev i senaste mötet. Möjligheten till många mål finns ikväll också då Sporting behöver gå framåt. Matchvärden för spelet är Mobilebet som erbjuder nya spelare en bonus på 100% upp till 2500kr vilket är magiskt. Ett riktigt bra spelbolag av världsklass att spela hos när det gäller Casino och Betting.

Över 2.5 mål i matchen | Odds 2.05 | Mobilebet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar