Speltips 31/10 | Roma – Chelsea

Speltips 31/10 | Roma – Chelsea. Här kommer ytterligare en skön Champions League match att lira på. Dessa två lagen möttes för några veckor sedan i London och Chelseas hemmaplan. Matchen slutade 3-3 efter många bollar fram och tillbaka. En riktigt rolig match. Många hade trott att Chelsea skulle vinna på hemmaplan. Roma är vana vid spel i Champions League och är inte alls lätta att möta verken på hemma eller bortaplan.

Detta är första returmötet i gruppen och Chelsea från besöka den italienska huvudstaden rom och Olympiastadion som är legendarisk. Roma gubbarna är inte helt enkla på hemmaplan. Många supportrar fyller läktarna med sång och glädje. Mycket talar för att det kommer att bli en fartfylld match. Det är viktigt för Roma att ta med sig poäng från matchen för att försöka dra ifrån Athletico Madrid. Tar Roma tre poäng så går man förbi Chelsea. Bortalaget vill självklart förbli etta i gruppen.

Vi tror på att det kommer att vara en riktigt offensiv fotboll från båda lagen. Speciellt Roma som verkligen vill vidare i turneringen och brukar vara rätt bra i CL. Förmodligen kommer hemmalaget att ha kontroll över matchen. Det skulle kunna bli så att Roma plockar tre poäng i matchen. Däremot så är Chelsea också ett bra fotbollslag. Vi tror det kan bli en hel del målchanser och roliga lägen i matchen. Förmodligen några mål också.

Speltips 31/10 | Roma – Chelsea

Då vi tror på en fartfylld match så tänker vi spela på över 1.5 mål i första halvlek. Senaste matchen så blev det tre mål. Vi tror att båda lagen kommer att kämpa hårt för att lägga mål och att chanserna kommer att komma just för att två offensiva lag som vill gå framåt kommer att lämna yta bakåt får goa kontringslägen. Båda lagen kommer ha mycket energi första halvlek. Matchvärden är Mobilebet och erbjuder nya kunder en bonus på 100% upp till 2500kr vilket är magiskt. Ett riktigt världsklass spelbolag.

Över 1.5 mål i första halvlek | Odds 2.45 | Mobilebet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar