Speltips 31/10 | PSG – Anderlecht

Speltips 31/10 | PSG – Anderlecht. Nu är det äntligen dags för Champions League ikväll igen. Som vi alla längtar till dessa sköna matcher. Denna omgången spelas de första returmötena. Denna match spelas på Parc des princes som är hemmaplan för Paris Saint-Germain som leder gruppen som innehåller PSG, Anderlecht, Celtic och Bayern Munchen. Hittills så har Paris lagt hela 12 mål och inte släppt in ett enda mål i hela turneringen. Som vi tidigare skrivit så är Parislaget på framtåg och ett av de bättre lagen i världen just nu. Man har gjort supervärvningar som Neymar Jr, Dani Alves och Kylian Mbappe för miljarder.

Hemmalaget vill vara bäst i Frankrike men också i Europa och Världen. Just nu ligger fokus på att vinna Champions League som klubben aldrig gjort tidigare. Man har åkt ut på mållinjen flera år i rad men år efter år blir laget starkare och mer rutinerade. Detta året kommer man förmodligen att komma långt i turneringen om inte ta hem hela Champions League.

Hemmaplan för Parislaget är ingen enkel uppgift för bortalaget som åkte på torsk med 4-0 på hemmaplan i senaste matchen. Anderlecht är ändå ett lag som kämpar mot storlagen vilket dom ska ha respekt för. Man spelade 1-1 mot Manchester United i Europa League.

Just i denna matchen så är det väldigt svårt att hitta något spelvärt. Detta just för att vinst PSG ger ca 1.05 gånger pengarna vilket inte är jätte roligt att spela på. Vi försöker såklart hitta något annat att spela på. Vi bläddrade igenom Unibets utbud och hittade ett spel.

Speltips 31/10 | PSG – Anderlecht

Väldigt svårt att hitta något vettigt att spela på inför denna matchen. Vi testar att satsa på att det blir mer 3.5 kort i matchen. Det spelar ingen roll vilket lag som får kort. För att spelet ska gå in så behöver det bli 4 kort i matchen. Då PSG vann med 4-0 senast så finns möjligheten att Anderlecht kommer visa tänderna i denna matchen för att inte släppa in lika många mål. Det kan såklart skapa frustration och vilda brytningar. Förra matchen blev det just 4 kort. Spelvärd är Unibet som erbjuder nya spelare en bonus på 200% upp till 1000kr. En riktigt fin bonus. Unibet har väldigt bra odds och utbud på många matcher.

Över 3.5 kort i matchen | Odds 1.75 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar