Speltips 31/10 | Man U – Benfica

Speltips 31/10 | Man U – Benfica. Denna matchen känns som en av de bättre matcherna som spelas av Tisdagens matcher. Senaste matchen spelades på hemmaplan för Benfica som stod emot bra för jätten Manchester United som vann med endast 1-0 i matchen. Victor Nilsson Lindelöf gjorde inte jätte bra ifrån sig i matchen mot nykomlingarna i Premier League. Nu får Svensken återigen chansen att spela för Manchester United och dessutom från start. Mot sin gamla klubb i denna Champions League match vilket kan bli mycket roligt.

Benfica har väldigt stor erfarenhet av att spela i denna turnering. Laget har också kända för att plocka fram riktiga talanger som platsar i de bästa fotbollslagen världen över. Manchester United vann sin Champions League plats för att dom tog hem Europa League förra säsongen. Zlatan Ibrahimovic är fortfarande med i truppen men inte klar för spel än så länge. Förmodligen kommer legenden vara redo för finalspel om United tar sig vidare i gruppen. Roligt med två Svenska spelare i samma lag.

Manchesterlaget hade stora delar av första mötet mellan lagen och kommer förmodligen att ha det även denna matchen. Dock behöver Benfica försöka ta tre poäng i denna matchen då laget ligger sist i gruppen på tre poäng. Man har släppt in 8 mål och lagt 1 hittills. Det blir en svår match för det portugisiska laget som brukar spela bra i denna turnering.

Speltips 31/10 | Man U – Benfica

Vi tror på att matchen kommer att domineras av hemmalaget men däremot så tror vi att bortalaget kommer att stå emot en hel del också. Vi tror det blir ganska många kontringslägen för United. Visst blev det bara ett mål för laget senaste matchen men vi tror på att det blir bättring i returmötet. Vi kommer att spela på att Manchester United vinner med över 1.5 mål. Matchvärden är ComeOn och erbjuder nya spelare en riktigt skön bonus. Sätt in 100kr och spela för 500kr + få en pizza på köpet.

Vinst Manchester United -1.5 mål  | Odds 2.04 | ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar