Speltips 31/8 Olympique Lyonnais – Nice

Speltips 31/8 Olympique Lyonnais – Nice | Det är dags för en fredagsmatch i Ligue 1 där topplagen Lyon och Nice ställs mot varandra. Lyon har fått en bra inledning och Nice har haft det betydligt tuffare. Bägge ställs mot varandra i en viktig match som kommer att vara intensiv.

Lyon har inlett starkt med två vinster på tre matcher varav en förlust. Man ligger just nu på en fjärdeplats i Ligue 1 där enbart två lag har plockat full pott, Dijon och Paris Saint Germain. Lyon är ett målstarkt lag och har gjort minst två mål i 11 av sina 12 senaste matcher vilket understryker lagets offensiva karaktär. Man har spelare med kreativitet och explosivitet i sina anfallsspel och kommer förmodligen att vara den största utmanaren till PSG om ligaguldet.

Nice har haft en tuff start på säsongen. Man ligger på en 18e plats och har enbart plockat en poäng under sina tre spelade matcher vilket helt klart är ett underkänt resultat. Det är inte mycket som går Nice väg, de släpper in en hel del mål och gör inte många framåt vilket är en dålig trend som Nice behöver vända. Den offensiva kvaliteten finns där, likt förra säsongen och det gäller bara att ta fram den. Man har enbart gjort ett mål under sina tre matcher och kommer säkerligen att skärpa till sig och höja sin offensiva kvalité med Mario Balotelli längst fram.

Speltips 31/8 Olympique Lyonnais – Nice

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Båda lagen gör mål – Ja (1,84 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har en stark offensiv kvalité samt ett lite mer sårbart försvarsspel vilket öppnar upp för ett spel där vi tror på att bägge lagen gör mål. En riktigt bra rek som vi tror på och rekommenderar dig att spela på.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 1,84 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar