Speltips 31/8 AC Milan – Roma Serie A

Speltips 31/8 AC Milan – Roma Serie A | Bägge lagen fick sig varsin kalldusch, Milan åkte på en 3-2 förlust mot Napoli efter att ha haft en 0-2 ledning. Roma föll platt i sin match och tappade 1-0 till 1-3 och sedan lyckades ta med sig en poäng efter att ha spelat 3-3 mot Atalanta på hemmaplan.

AC Milan kommer från en tuff säsong där man gjorde en hel del förändringar både i klubbledningen och truppen. Man bytte i princip ut halva startelvan och var tvungen och spela ihop laget. Man presterade högt och lågt men har nu svetsat samman sin trupp som inför den här säsongen är betydligt starkare. I senaste matchen mot Napoli så lyckades man ta en överraskande 0-2 ledning efter 50 minuter men föll platt och släppte in tre raka mål. Napoli var helt enkelt vassare i sina avslut men Milan visade att de kan skapa mål och har ett starkt fotbollslag som högst troligt kommer att spela bättre ju längre säsongen lider. Matchen mot Roma blir en bra värdemätare och trots att det är två jämna lag som möts så är AC Milan en lite större favorit för oss i den här matchen, men bara marginellt.

Roma lyckades ta en 1-0 ledning tidigt i sin senaste match mot Atalanta men släppte därefter in tre mål under samma halvlek och låg under med 1-3 inför andra halvleken. Man gjorde en upphämtning och lyckades få med sig 3-3 och var inte långt ifrån att ta en seger. Dock så var Atalantas trupp betonad med en hel del reserver vilket ger Roma ett underkänt betyg i det stora hela. Att ligga under med 1-3 mot ett reservbetonat Atalanta på hemmaplan är långt ifrån Romas visioner och ska man kunna vara ett lag som tar en top 4 plats så behöver man helt klart höja sig.

Speltips 31/8 AC Milan – Roma Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,68 gånger insatsen)
Motivering | Matchen mellan Milan och Roma kommer att bli väldigt jämn. Bägge lagen har lite svagare defensiva kvaliteter för tillfället, Milan släppte in tre mål mot Napoli och Roma släppte in tre mål mot Atalanta och vi ser en målrik match framför oss på förhand. Över 2,5 är helt klart ett spel som vi starkt rekommenderar.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,68 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar