Speltips 31/7 Halmstads BK – Degerfors Superettan

Speltips 31/7 Halmstads BK – Degerfors Superettan | Tisdagens speltips består av en match i Superettan där Halmstads BK tar emot Degerfors på Örjans vall.

Halmstads BK har hamnat i en formsvaka där de efter 10 matcher utan förlust just nu plockat poäng i de tre senaste matcherna. HBK ligger just nu på en fjärdeplats i Superettan med en match mindre spelad och 8 poäng upp till Falkenbergs FF som leder ligan. Man står på samma poäng som AFC Eskilstuna just nu och har chansen att rycka ifrån IK Brage som står på 27 poäng. För att Halmstad ska kunna ta sig ur formsvackan mot ett Degerfors som just nu inte är stabila så gäller det att Halmstad hittar tillbaka till den målskörden som de haft under en större del av säsongen där de nästan gjort två eller tre mål i de flesta matcherna. Defensiven behöver höja sig och lyckas man göra en defensivt bra insats så tror vi att man plockar tre poäng utan några större problem.

Degerfors befinner sig just nu i mitten av tabellen på 22 poäng och sitter ganska säkert som det ser ut just nu. Man befinner sig dock i en liten svacka med två förluster, en vinst och en oavgjord match av de fyra senaste och lyckades dock senast ta en 3-1 vinst hemma mot IK Frej Täby som ligger på en 13e plats. Ska man lyckas ta poäng mot Halmstad så gäller det att man utnyttjar att HBK har en svag defensiv och försöker flytta upp laget så mycket som möjligt. Om Man lyckas trycka ner HBK långt ner på deras planhalva så har man chansen att skapa mycket lägen och lyckas man med det så gör man säkert ett eller två mål mot det defensivt svaga Halmstad.

Speltips 31/7 Halmstads BK – Degerfors Superettan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2.5 (1,73 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har två defensivt svaga lag men tenderar ändå att göra många mål och med tanke på att bägge lagen befinner sig i en liten svacka så tror vi helt klart på en målrik match där bägge lagen dessutom högst sannolikt gör mål.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,73 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar