Speltips 31/5 Slovakien – Nederländerna Landskamp

Speltips 31/5 Slovakien – Nederländerna Landskamp | Återigen en landskamp på agendan och den här gången är det dags för Slovakien att ta emot Nederländerna som kommer på besök.

Slovakien har inte lyckats ta sig till VM och får börja på en ny kula inför EM 2020. Slovakien är ett lag som blandar och ger men vinner oftast mot svagare nationer och även då släpper man in en del mål vilket är ett svaghetstecken. Det gäller att plocka så många vinster som möjligt för nationen för att kunna kliva in i ett EM-kval med ett högt självförtroende som kommer att behövas.

Nederländerna har stått för en rad fina insatser och har vunnit 9 av sina 11 senaste landskamper. Dock så prickade landslaget formen för sent och något spel i VM blir det tyvärr inte för den annan självklara nationen. Man kommer senast från en stark match med en vinst mot Portugal med 0-3 på bortaplan och med tanke på antalet vinster de radar ut på talar mycket för att de är förberedda för ett kval till EM 2020 och som det ser ut just nu så finns det inte mycket som kan stå i vägen för Nederländerna.

Nederländerna bjuder på en fin fotboll med en otrolig anfallsdynamik med många spelare med rutin. I Backlinjen har man Premier League-spelarna Virgil Van Dijk och Aké. Man har Cillessen i mål, Wijnaldum på mittfältet och ett anfallspar i form av Ryan Babel och Memphis Depay. Samtliga spelare är av världsklass och med tanke på att de har en bred trupp med duktiga spelare så ser vi Nederländerna som en stark nation framöver.

Inför kvällens match mot Slovakien så tror vi starkt på att Nederländerna drar det längsta strået och pressar slovakerna hårt och kommer att variera med inlägg och genomskärare. Man har även reserver i form av de Vrij och Kluivert bl.a. och den sistnämnde är en spelare som har tendens att hoppa in och avgöra matcher.

Speltips 31/5 Slovakien – Nederländerna Landskamp

Kvällens landskampsmatch mellan Slovakien – Nederländerna kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,05 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik| Matchvinnare – Bortalaget vinner (2,15 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,05 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 2.15 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar