Speltips 31/12 Athletic Bilbao – Real Sociedad | La Liga

Speltips 31/12 Athletic Bilbao - Real Sociedad | La Liga

Speltips 31/12 Athletic Bilbao – Real Sociedad | La Liga
Med årets sista speltips så landar vi i La Liga och en match mellan Athletic Bilbao mot Real Sociedad. Sociedad har gjort en bra säsong hittills och står på en tredjeplats i La Liga.

Athletic Bilbao har gjort en sämre säsong än vad vi brukar se baskerna göra. De står på plats 11 med 18 plockade poäng efter 15 spelade omgångar har möjlighet att klättra till plats nio vid en vinst. Man blandar och ger mycket i sina matcher och kommer ställa upp med full trupp imorgon utan några bortfall. Man är mycket starka på fasta situationer och spelar med ett mycket brett spel där man drar ut på motståndarna och skapar luckor och ytor för varandra. Dock så har defensiva spelet inte fungerat som man önskar och man håller sällan nollan. Man har släppt in åtta mål under sina fem senaste matcher vilket är ett allt för svag facit och man kommer inte kunna slappna av mot ett lag som Real Sociedad som kan variera sitt anfallsspel och har ett brett register på spelideér. Ska man lyckas plocka poäng så gäller det att man sätter det defensiva spelet.

Real Sociedad har en mycket svag form och har endast plockat en poäng under sina fyra senaste matcher. Man har tre raka förluster men har dock ställts mot starka lag som Barcelona och Atletico Madrid. Dock så är formen trots allt ändå oroväckande och man har endast gjort tre mål under sina fyra senaste matcher. Nu ställs man mot Athletic Bilbao som är ett lag som är defensivt svagt och Real Sociedad måste gå för att plocka tre poäng i denna matchen. Man har inte råd att förlora ytterligare matcher om man ska lyckas ta sig till Champions League eller ens kunna utmana om top 3-plats. Illarramendi och Januzaj saknas inför matchen och man kommer troligtvis starta med Willian José högst upp på anfallet. Ska man lyckas plocka tre poäng så gäller det verkligen att man spelar en offensivt bra match och nyttjar Athletic Bilbaos svaga defensiv.

Speltips 31/12 Athletic Bilbao – Real Sociedad | La Liga

Speltips | Slutresultat – Oavgjort | 3,15 ånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Inget av lagen har någon starkare form i dagsläget och vi kan räkna med att det blir en jämn match. Bägge lagen har olika typer av spelidéer och vi tror att matchintensiteten kommer att vara låg med tanke på att Sociedad inte har råd att förlora poäng och Bilbao som spelar på hemmaplan vill klättra och har en bättre form. Oavgjort till 3,15 gånger insatsen är fullt rimligt och vi vill passa på att spela på ett kryss. Lycka till och Gott nytt önskar vi er på Tipsbetting!

Matchen startar 14:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar