Speltips 31/1 Roma – Hellas Verona | Serie A

Speltips 31/1 Roma - Hellas Verona | Serie A

Speltips 31/1 Roma – Hellas Verona | Serie A
Vi avslutar veckan med ett speltips mellan Roma och Hellas Verona. I en match där bortalaget har bättre form än hemmalaget.

Roma står på en fjärdeplats i Serie A med sina 37 plockade poäng efter 19 spelade omgångar. Man har just nu en liten svacka och har endast vunnit en av sina fyra senaste matcher. Man slog senast Spezia förra veckan i Serie A med 4-3 efter att ha släppt in 3-3 i minut 90. På övertid lyckades man trycka in sista bollen och kunde därmed plocka tre viktiga poäng. Man har tre poäng ner till rivalen Lazio som står på en åttondeplats och tabellen är mycket tight för Roma. Skulle man missa att plocka full pott i detta möte så är risken stor att man tappar sin plats i Champions League. För tillfället så kan vi tydligt markera att Romas svaghet är det defensiva spelet. Man har släppt in elva mål under sina fyra senaste matcher och har gjort sex mål framåt, vilket är långt ifrån en målsnitt som man strävar efter. Det skiljer endast sju poäng mellan Roma och Hellas Verona och Roma bör se upp för bortalaget i detta möte. Roma har lyckats göra minst två mål i 12 av sina 14 senaste hemmamatcher i Serie A, vilket kommer att hjälpa hemmalaget om man skulle se till att förlänga sviten även över detta möte. Hur som helst så har hemmalaget ett tufft möte framför sig.

Hellas Verona blandar och ger som vi är vana att se de göra. De har plockat 10 poäng under sina fem senaste matcher vilket är en bra siffra för Hellas Veronas mått mätt. Det är mycket tydligt att man lyckats få igång anfallsspelet och man skapar många chanser, men hade dock behövt förvalta sina chanser bättre än vad man gör. Man har sällan ett högt bollinnehav och när man ställs mot lag som är vassa offensivt som Roma så tenderar man att få stora problem då Roma har mycket tid på sig att skapa chanser pga att de har mer bollinnehav än Hellas Verona. Ska man lyckas hota Roma i detta möte så gäller det att man förvaltar sina chanser på rätt sätt och skulle man göra detta så kommer det bli tufft för Roma. Hellas Verona har ett tufft möte framför sig och kommer inte att få det lätt som bortalag på Stadio Olimpico.

Speltips 31/1 Roma – Hellas Verona | Serie A

Motivering
Vi har ett hett möte framför oss där bägge lagen behöver gå för seger. För Romas del så gäller det att fortsätta att hålla i Champions League-platsen och för Hellas Verona så handlar det om att klättra i tabellen. Vi ser Roma som klara favoriter i detta möte och det bör inte vara några större problem för hemmalaget att plocka tre poäng.

Speltips | Roma vinst | 1,68 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar