Speltips 31/1 Barcelona – Athletic Bilbao | La Liga

Speltips 31/1 Barcelona - Athletic Bilbao | La Liga

Speltips 31/1 Barcelona – Athletic Bilbao | La Liga
Vi har en toppmatch i La Liga framför oss där formstarka Bilbao gästar Barcelona på bortaplan.

Barcelona står på plats fyra i tabellen och har plockat 37 poäng efter 19 matcher och har hela 10 poäng upp till Atletico Madrid som har spelat en match mindre. Man har inte råd att förlora fler poäng och man behöver se till att minska avståndet till Atletico Madrid. Senast man ställdes mot Bilbao var för två veckor sedan i Copa Del Rey och där åkte man på en förlust under förlängningen med 2-3 efter att Messi visades ut efter en efterslängning. Nu är Barcelona revanschsugna och kommer att gå för full pott i detta möte. Ska man lyckas plocka tre poäng så gäller det att man sköter den höga pressen mot Bilbaos backlinje så att de gör defensiva uppspelsmisstag och öppnar upp möjligheter för hemmalaget. Barcelona är otroligt starka på hemmaplan och har inte förlorat någon av sina senaste 24 hemmamatcher i La Liga, vilket är ett mycket bra facit. Man bör vara beredda på att Bilbao är starka i luftrummet och ofta avslutar från distans, likt man gjorde senast lagen möttes efter Inaki Williams kanonträff på övertid. Barca har ett tufft möte framför sig och behöver vara på tårna om man ska lyckas plocka tre poäng i detta möte.

Athletic Bilbao har en mycket stark form och besöker Camp Nou med ett stort självförtroende efter att ha slagit ut både Real Madrid och Barcelona från Copa Del Rey. Man är i en riktigt bra form och har haft momentum sedan vinsten mot Real Madrid på bortaplan. Dock så har man defensiva problem och har släppt in sex mål under sina fem senaste matcher. Däremot så har man en otroligt stark offensiv kapacitet och har gjort hela 14 mål under dessa sex matcher, vilket har täppt igen de defensiva hålen som man har i sitt försvarsspel. Ska man lyckas plocka poäng mot Barca i detta möte så gäller det verkligen att man spelar med ett stabilt försvarsspel och fortsätter att leverera offensivt. Bilbao är ett mycket bra lag och kommer att gå för europaspel, men då gäller det att man plockar sina poäng då man just nu ligger på plats 10 med 24 mål efter 19 spelade matcher.

Speltips 31/1 Barcelona – Athletic Bilbao | La Liga

Motivering
Bägge lagen har en bra form och detta blir ett mycket svårt möte för bägge lagen. På förhand har vi svårt att utse en favorit men det är inte helt omöjligt att Bilbao tar med sig tre poäng hem. Dock så har Barcelona en mycket bra svit på hemmaplan och vi väljer att spela på ett oavgjort resultat som ger oss otroliga 5 gånger insatsen, som är mycket spelvärt. Lycka till!

Speltips | Matchresultat – Oavgjort | 5 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar