Speltips 30/10 | Verona – Internazionale

Speltips 30/10 | Verona – Internazionale. Kvällens Italienska match blir ännu en Italiensk Serie A match. Inter är just nu i storform och har inte förlorat en match på hela 17 matcher vilket är helt klart toppen betyg för ett lag.

Vi har räknat med matcher i både liga och turneringar. Kollar man istället på Veronas statistik så har man bara vunnit två gånger på tio matcher och förlorat hela fem gånger. Man kan lätt säga att det finns klasskillnader lagen emellan. Kvällens enda Serie A match blir lite toppen mot botten.

Inter har hela 20 poäng mer än hemmalaget. Man är bara fem poäng bakom Napoli som leder ligan. Man har också spelat en match mindre än de andra lagen. Vinner Inter ikväll så tar man andra platsen och är bara två poäng bakom Napoli.  Hittills så har bortalaget spelat en riktigt fin säsong. Mycket tyder på bra lagkemi och bra värvningar. Icardi är just nu kungen i Milano och gör mål i de flesta matcher.

Italiensk fotboll är riktigt roligt att kolla på. Ligan är så jämn och även de bästa lagen får kämpa mot de sämre lagen. Många supportrar och go stämning på de flesta matcher. Den italienska ligan är påväg att komma tillbaka igen som en av de största ligorna i världen. Mycket roligt att skåda. Även matcher som denna är roliga när Verona som just nu är ett bottenlag möter Inter.

Speltips 30/10 | Verona – Internazionale

Matchbilden kommer förmodligen att vara en hel del press från Inter som kommer att försöka gå för tre poäng och målskillnad. Vi hittade inte något direkt spelvärt odds när det gäller vinst för Inter. Däremot så när vi kollar på statistiken på de flesta matcher så brukar Inter nästan alltid göra minst 7 hörnor i matcherna. Vi kommer att spela på över 6.5 hörnor för Inter. Dagens matchvärd är Unibet som erbjuder nya kunder 200% bonus upp till 1000kr vilket är helt magiskt. Unibet sänder även matchen via stream för sina kunder.

Över 6.5 hörnor bortalaget | Odds 1.92 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar