Speltips 30/9 Real Madrid – Real Valladolid | La Liga

Speltips 30/9 Real Madrid - Real Valladolid | La Liga

Speltips 30/9 Real Madrid – Real Valladolid | La Liga
Vi har en match framför oss där det är en stor klasskillnaden lagen emellan. Real Madrid går för ligatiteln även i år och har en riktigt fin trupp med mycket unga och hungriga spelare i en salig blandning tillsammans med ikoner som besitter en hel del rutin. En som så vanligt underhållande match i La Liga väntar oss under onsdagskvällen.

Real Madrid har en riktigt bra trupp inför årets upplaga. Man har en del yngre spelare som mognat till dig och förväntas bli bärande spelare under delar av säsongen. Vänsterbacken Mendy har gjort det riktigt bra och en ljus framtid spås över fransmannen. Man har en bra balans i laget på många sätt och vis, främst så har man många löpstarka spelare vilket ofta leder till att Real Madrid lyckas trycka in många mål i slutet på matcherna. Vi tror på en på förhand inte helt enkel match för Real Madrid, men de kommer att vara numret större över 90 minuter.

Real Valladolid har fått det tufft inledningsvis och en mycket tuff uppgift väntar laget. Man har precis som Real Madrid ett par yngre spelare och även en hel del rutin. Det är på många sätt två snarlika lag som ställs mot varandra men Real Madrid är nivåer större i princip på varje position. Huruvida man kommer lyckas ställa till det för Los Blancos återstår att se, men lyckas man hålla tätt defensivt och även orkar göra jobbet framåt så kan man lyckas plocka med sig en poäng och kanske mer än så om man skapar lägen som förvaltas som de ska. Men ska det ske så behöver

Speltips 30/9 Real Madrid – Real Valladolid | La Liga
Vi har en intressant match framför oss, förvisso är Real Madrid storfavoriter i det här mötet men det ska bli intressant att se om man lyckas leverera som vi tror. Blancos är nivåer starkare än Real Valladolid och vi tror även att det kommer att synas tydligt ute på fotbollsplanen. Att Real Madrid vinner sin match med minst två mål är i princip vardag och 1,80 gånger pengarna är inget vi kan blunda för. Lycka till!

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Handikapp 0-1, Real Madrid vinst. (1,80 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar